Trög dator & Soup Store.

 

Hur F.I.N. är inte denna tee? Check texten fram: It´s a beautiful day, bak: Don´t let it get away. Den fick följa med hem till J 🙂

Idag flyttade jag min pc in på kontoret igen, så att jag ska bli påmind om kaoset här inne och fortsätta med mitt göra-fint-på-kontoret-prosjekt som tyvärr legat nere några dagar. Så – nu sitter jag här inne och tittar ut över alla högar och funderar på om jag ska starta med att flytta skrivborden?

Och medan jag tar tag i denna lilla om möblering så bjuder jag på ett par inspirerande pics från den superfina barnbutiken Soup Store som jag tittade in hos idag. Det var såå härligt att komma in där för hela butiken var fylld av vår & sommarkläder!

Den fina blå tunikan kommer från Isabel Marant som är ett nytt brand hos Soup Store.

 

Känner du igen baddräkten? Japp, det är den Johanna har och det är få plagg som vi fått så många komplimanger på som denna. Finaste baddräkten ever tycker jag! och den har precis kommit in i butiken igen…

Min dator går så sjukt trööögt ikväll …. otroligt dumt ! så – nu slår jag av den en stund så att den får vila lite också hoppas jag att den vaknar piggare då jag flyttat skrivborden 🙂  ( jag tror att jag måste tömma den på bilder för den är överbelastad… måste köpa ny större dator).

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Trög dator & Soup Store.”

 1. Mirva ♥ m. -04 & -05 says:

  God kväll! 🙂

  Baddräkten är verkligen den vackraste jag sett, ever !!!

  OCH… herregud vilken UNDERBAR tisha du hittade till Johanna idag !!!! WOW WOW WOW! Först trodde jag att det var en vuxen-tisha…:D Den borde finnas även till oss vuxna tjejer !!!! 🙂 Då hade den fått flytta in BUMS även hos mig! 😉 😉 😉

  GOD NATT-kram!

 2. Mirva (leg. sjuksköterska) ♥ m. -04 & -05 says:

  Jag är också kär i denna kill t-shirt, vilken D R Ö M !!!!!!! 🙂 http://www.soupstore.no/pub_images/original/Hey-ho-krem_1462.jpg

 3. Mirva (leg. sjuksköterska) ♥ m. -04 & -05 says:

  Köper du denna till J: http://www.soupstore.no/rbelle-tskjorte-p-1161-c-145.aspx

  Så kan du matcha henne! 🙂
  http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/maison-scotch-709/red-print-tee-709004-1/

  KRAM!

 4. Pia says:

  Hade du funnits i sthlm hade jag bjudit dig på en inspirerande Feng Shui konsultation för ditt kontors rum! Men maila gärna om du vill ha tips och inspriration!

 5. Hanna says:

  Jo, fixa snälla Anna-Stina på kontoret så att det snart blir klart och vi får se bilder 🙂 Jag skulle behöva lite kontorsinspiration då jag snart kommer måsta tillbringa många långa timmar vid mitt hemmakontor då jag skall skriva min masterthesis!

 6. Fina kläder verkligen!
  Vet du vad som är så roligt med det där tyget på baddräkten (som J har)? Jo, att för några år sedan hade H&M EXAKT samma mönstertyg och gjorde underkläder utav! Jag har linnet – kolla här : http://lisselissans.blogg.se/2010/august/magbilder.html

 7. Fru Svensson says:

  Köp en extern h-disk där du kan lägga över alla dina bilder,så slipper du byta hela datorn.
  Enkelt att komma åt bilderna och smidigt att kunna fylla den istället 😉
  Har inte skrivit på länge,(har ej varit hemma) men har nu läst ikapp det jag missat,hoppas du och Johanna mår bra nu bägge två.Kram

 8. Tova says:

  Åh, så superfina baddräkter! 🙂

  Blir förresten lite avis på barcelona, alltid drömt om att åka dit.
  Läste också att ni tillbringar mycket tid i Thailand, kul, min sambo är från Hong Kong så vi reser också till Asien en hel del! 🙂
  kram

 9. Maria says:

  Vilken fin baddräkt! Var kommer den ifrån? Kan man köpa den i Sthlm ngnsans? Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *