Trött morgon prinsessa..

Allmänt

168397-683
Här kryper en super trött sessa runt.. hon håller nästan på att somna då hon kryper..

Så – jag la henne i sängen och nu somnade hon precis tror jag för nu blev det helt tyst 🙂 Så – nu kan jag passa på att fixa till mig och äta frukost! Lovely! 🙂

Jag kom mig inte i säng förrän vid 2 igår heller, helt hopplöst… Så jag var ju så klart hurtröttsomhelst när sessan vaknade vid kl. 8. Låg och myste i sängen och såg på barn TV till vid 9 och sen upp.

Solen STRÅLAR från en klarblå himmel idag!!! Ja, i alla fall på den del av himelen som jag kan se då jag tittar ut genom den 10 cm öppning jag kan göra i ett av våra fönster.. Och det gör mig såååå PIGG och GLAD!! 🙂 Vackert soligt väder gör en lycklig!! och idag ska vi njuta det för det var allt för länge sedan sist.

Planen idag är att gå till parken och bara MYSA! 🙂 Också ska vi träffa Josefine och hennes syster + lilla Elian och det  blir hur mysigt som helst för nu var det länge sen sist.

Tänk- nu har vi en hel helg framför oss igen att fylla med massa kul! 
Enjoy!!! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Trött morgon prinsessa..”

 1. Kjersti says:

  Hei, vennen 🙂 Jeg sitter i loungen på Hotel J og blogger 🙂 I Stockholm er det overskyet, men er meldt fint vær fra i morgen 🙂 Men det spiller ingen rolle, SUPERT uansett!!! GOD DAG til dere!!
  klem

 2. Angel says:

  Ha en toppen dag sessor ni e så söta

 3. Mamma till två små pojkar says:

  Liten tröttis! Men man får vara trött ibland =) Ha en skön dag!

 4. lea says:

  Hej Anna-Stina
  Får man se en bild på gåvagnen är det en sådan som “ung mamma 15” köpt till sin lilla Wilma?Jätte söt isåfall.Må väl.

 5. L8 says:

  Hej sötaste!
  När jag sitter och läser bloggen och Vincent ser bilder på er blir han sååå glad och säger bebben och Aaana…..:)! Ha en underbar dag i solen och hoppas att vi ses nästa vecka i Kphmn:)!
  Kramis från oss till er

 6. Heidi says:

  Hei dere. Heidi hilser fra Uganda og lurer på om dere to prinsesser fikk den lille ‘hilsenen’ jeg sendte før jeg reiste….? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *