Trött sess i sitt “drömland”..!

Allmänt

168397-989

Här håller min älskade sessa på att somna men gissa om hon blev PIGG då hon upptäckte alla underbara "Fifi" saker!!! 🙂 Hon såg lika lycklig ut som jag gör då jag ser fina Gucci saker! 😉 Fifi är hennes stoooora FAVORIT och dvd´n med henne ser vi om och om och om igen där hemma…

Jag visste inte att det fanns så här mycket "Fifi" saker så efter att vi myst i den här härliga "kroken" en stund så slutade det med att vi shoppade en jätte söt Fifi docka och en liten bil med Fifi på som åker snabbt över golvet (den syns på hyllan näst längst ner till vänster i bilden.. röd..)

Nu sover både JIG och sessan och jag sitter här med ett glas vitt och myser och bloggar.. Det känns HÄRLIGT att vara iväg på "weekend tur"! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Trött sess i sitt “drömland”..!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *