Trött tjej…

Allmänt

Natten till idag somnade prinsessan kl. 01.15. HUR ÄR DET MÖJLIGT??? Jag som trodde att hon skulle vara ovanligt jätte trött efter baby lunchen och all flörting…? Men nejdå – hon är lika kvällspigg som sin mamma 😉 Jag började att lägga henne kl.20.30 så det var en suuuuuper jobbig kväll igår, och sen ville hon ha pupp 02, 04 och 06 också och vid 7 gick upp men så gick vi tillbaka till sängen och jag slog på TV´n (perfekt barnvakt!) och plötsligt somnade hon om liggande mot mig… hur mysigt som helst!  Det är sånna stunder man glömmer hur jobbigt allt var nyss..

I dag shoppade jag en typ babytvål/olja att hälla i badvattnet som hette "relaxing night bath" för babys (eller nåt sånt….). Bara att det stod relaxing räckte för mig! 😉 så – jag hade STORA förväntningar då jag badade henne i kväll och jag vet inte om det var den det berodde på? men kl. 21.30 sov hon gott… ! Men det var ju nästan för bra för att vara sant så – hon vaknade nyss och ville ha pupp… men nu sover hon igen..

Tyvärr vägrar hon att dricka "Nan", försöker varje kväll och idag hade jag t.o.m. shoppat ny nappflaska, men nej då – hon vill bara ha "the real thing".

När jag och sessan gick tur idag blev jag extremt provoserad av dålig service nere på "Norway Design". Tjejen som jobbade där sa att hon hade ont i ryggen och inte kunde hjälpa mig ned trappen (pappers butiken jag skulle till ligger i källaren) med vagnen så hon tyckte att jag kunde ställa vagnen med Johanna i uppe vid utgången. Ja men eller hur – det är ju nästan som att lämna en bil mitt i city med nycklarna i och dörren öppen. Jag menar med tanke på hur många galningar som går lösa så är det lika korkat.! Så – tack och lov står en mann och hör henne klaga på sin rygg så han hjälper mig ned med vagnen. Sen står den här "fröken ryggont" bak kassan nere i pappers butiken när jag ska betala och när jag frågar om hon kan höra om någon kollega till henne kan hjälpa mig upp? Så ser hon hur förvånad ut som helst och säger – Å – ska du upp nu?  NEJ -. JAG SKA SOVA ÖVER HÄR! ELLER FÖRESTEN – JAG FLYTTAR IN! Hade jag lust att skrika till henne… Men jag samlade mig och gav henne en ond blick i stället och sa att ja tack – vi ska gå nu.  (och vi kommer aldrig tillbaka!! la jag till för mig själv i huvudet…)

Nej – tacka vet jag LIBERO! Idag då jag kom hem och hämtade posten så blev jag helt lycklig för jag hade fått post från Libero klubben igen! 🙂 (man blir lycklig för väldigt många konstiga saker nuförtiden…). Jag nästan flög upp trapporna av längtan att få slita upp kuvertet och se vad som var i? Det var en provpåse på gröt, 2 blöjor och deras kund tidning för +6månader. DET!! är bra service det!! 🙂 De håller t.o.m. koll på hur gammal Johanna är! (tror inte rygg tjejen var så intresserad av det…)

Tänk… förut var det glittriga inbjudningar till någon glammig gala som gav en lyckorus… nu är det en provpåse på gröt och 2 gratis blöjor..  Livet är bra föränderligt! 😉

Nu är det sent och jag håller på att somna… Vem vet – jag kanske får sova 1,5 timme innan jag ska ge pupp igen? Vilken LYX på en torsdag!! 😉

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Trött tjej…”

 1. Jessica says:

  Vännen 🙂

  Du får säkert massor av goda råd & tips men jag måste ändå få ge dig ett litet ett 😉
  Kanske skulle JIG prova att ge henne NAN ??
  När min sessa skulle börja med välling vid 6 mån
  så fick prinsen ge henne det första och andra gången och det funkade toppen !
  Men så är ju alla barn olika också ….

  Kramis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *