Trötta prinsessor…zzz…

Allmänt

168397-1648
Dessa underbara bakelser * 2 shoppade vi med oss till Josefine & Elian idag. De med jordgubbar på var till oss mamas och de söta halloween bakelserna var till de små sötisarna.

Ni som läst min blogg en stund nu vet vad jag gjort i kväll… 😉 Precis och exakt-  jag somnade i soffan.. zzz… Totalt hopplöst. Vaknade av att JIG ringde och berättade att han kommit fram till "Köln" där han är på business. Och tur var väl det, att jag vaknade alltså, för jag hade ju som vanligt somnat med massor med levande ljus på bordet också måste jag ju blogga om vår dag 🙂

Så här startade vår halloween:
Vi gick iväg mot dagis runt kl. 10 och vad händer då vi närmar oss slutdestinationen? Just det – min lilla prinsessa somnar..zzz… Så – väl framme på dagis sa jag "Hej!" till alla och sen sa jag "Hej då!" lika fort för jag ville verkligen inte väcka Johanna eftersom hon var såå trött. Den här ändringen till vintertid har gjort att hon fått nya rutiner men de ändras nog strax tillbaka igen så att ordningen blir återställd 🙂

Eftersom jag hade en feeling av att detta skulle komma till att hända idag så fyllde jag väskan med min jobbpärm, papirer etc så efter dagis besöket gick jag raka vägen till "United Bakeries" (ett café) och jobbade där  i 1,5 timme då hjärtat sov sött i vagnen. Det var super skönt att sitta där för jag fick gjort massor!

Mitt i allt jobb smsade jag Josefine och frågade om de ville ha besök? Och runt kl. 12.30 ringde jag & Johanna på deras dörr med härliga bakelser i "bagaget"! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Trötta prinsessor…zzz…”

  1. Anonymous says:

    gud vad goda dem ser ut att vara;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *