Trötta tjejer & tekniskt problem.

Allmänt

168397-649
Här står vi på verandan utanför Camilla & Jonas kök i Vaxholm igår. De bor såååå fint! vid vattnet.

Jag skulle jag blogga hur mycket som helst igår kväll men vad hände?
Jo, jag började natta mitt hjärta vid kl. 20.30 och vaknade kl. 23. ! var tydligen så trött att jag somnade….zzz… Och när jag då vaknade hade min kusin Kicki som sover på rummet där min pc är somnat så därför blev det lite tokigt med bloggandet igår.

Nu är vi helt nyvakna (jag sitter i nattlinne och skriver) så jag ska ta tag i vår dag. Idag ska jag och sessan gå lååång mystur på stan tänkte jag. Och ikväll flyger vi mot Oslo igen så nästa gång jag bloggar blir när vi kommit hem. 🙂 och då ska jag lägga ut ALLA fina bilder från senaste dagarna och ge er dagens tips! 🙂

Till sist:
Jag har TEKNISKA PROBLEM. Min mobiltfn fungerar ej. 🙁 Det beror på att jag bytt från NetCom till Telenor då jag shoppade min nya tfn och igår var dagen då nya sim kortet skulle installeras men eftersom jag trodde att vi skulle vara tillbaka i Oslo nu så ligger det hemma i köket…. Så ni som smsat el ringt mig – jag har varit utan telefon sedan lunch igår. !   den kommer ej att börja fungerar förrän imorgon, onsdag.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Trötta tjejer & tekniskt problem.”

 1. Jessica says:

  Hej på er!
  Hoppas vistelsen i sthml har varit lika lovely som den låter! Nu undrar jag om du har ngt tips på ett bra, CENTRALT hotell i sthml. Jag skall ge en weekend till sambon min i 25 års present och det måste vara familjevänligt, vår dotter (4,5mån) skall också med givetvis!
  Kramar

 2. Novalie says:

  Gud
  vilken söt liten bebis! Love love love!

 3. Mamma till två små pojkar says:

  Gud vad fint de bor! Vilket drömläge! PS. köpte förresten din ljusblå ursnygga tunika från HM trend idag 😉 hittade den sista i Sthlm!

 4. josefine says:

  baby: Odeon ikväll?

 5. josefine says:

  oops fick veta hur sent ni landar, hoppas det gått fint med din sessa! Puss o sov sött!

 6. AnnaStina says:

  Jessica-
  Ååå vilken FANTASTISK present du ska ge honom! Han kommer att bli överlycklig! 🙂 Jag vet inget xtra barnvänligt hotell men de flesta hotell har barnsäng. Vi har bott på “Hotel Diplomat” och “Scandic Anglais” med vår lilla sessa och det har varit lika mysigt att bo på båda ställena. 🙂 Jag läste i “Family Living” om några speciellt inredda barnrum på något Scandic hotel i Stockholm men kommer inte ihåg vilket? Ring Scandic och fråga!! 🙂 Jag önskar er en super weekend!! 🙂
  Novalie-
  Tusen TACK! 🙂
  Mamma till två små pojkar-
  Ja, de bor helt underbart VACKERT! Jag blev helt kär i deras hus… vilken livskvalitet att bo så! 🙂
  Josefine-
  Min darling! Jag hörde att du sökt mig via JIG. Vi måste absolut besöka Odeon innan den här sommaren är över! Puss! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *