Tröttare än trött…zzz…

Allmänt

168397-1733
Här sitter vi och myser vid middagsbordet. JIG kom hem med take away (thai mat!) precis då "Bonde söker fru" började så vi åt, såg och myste. Idag har jag på mig linne från By Malene Birger (som alltid), super skön topp från Bruuns Bazaar (den finns på "Høyer") också var jag så frusen så jag hängde på mig min favorit sjal i farten…

Jag kan inte minnas sist jag var så trött som jag är i kväll…? Jag är så trött så om jag skulle lägga mig med huvudet över tangentbordet nu så skulle jag somna bums. Så trött är jag 😉 

Så belive it or not – men jag ska faktiskt gå och lägga mig. Jag vet, "man tror det inte förren man ser det" 😉 men jag ska verkligen göra det…. Så –  hej då "varavakentillklockan02" kvällarna, och hej "läggamigklockan23" kvällar! 

Fast det var kanske lite överdrivet… känner nämligen på mig att det här nog bara är ett tillfälligt infall från min sida, men man kan ju aldrig veta? De flesta trender har ju startats just via "tillfälliga infall", som att någon plötsligt tog på sig en klänning över byxorna och vips! så var det en ny trend som hållit i sig länge 😉

God natt lill lördag! Vi ses igen på torsdag!

P.S har helt glömt att berätta om min blogg premiär idag, så jag skriver mer om den imorgon! Nu när jag är working mama så hinner jag inte med allt.. 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Tröttare än trött…zzz…”

 1. Lisa says:

  Tack för svaret om Thailand! Du är verkligen en inspirationskälla, så cool, drar iväg till Thailand “hux flux” med man och barn och inte på vilken liten “all inclusive resa med Ving” som helst utan för att BO!! 🙂 Såå häftigt! Ja,skriv gärna mer om resan, era planer och så! Kan du förresten fortsätta att blogga därifrån?
  Kram

 2. AnnaStina says:

  Lisa-
  Tack snälla du! 🙂 Din kommentar till mig gav mig en GLAD start på dagen!:) Det känns faktiskt hur häftigt som helst att vi ska bo i Thailand en stund. Ska bli så intressant att lära känna det landet bättre! Jag skriver som sagt mer om hela det “äventyret” en dag snart och jag kommer SJÄLVKLART att fortsätta att blogga som vanligt därifrån 🙂 Önskar dig en härlig dag! Kram! 🙂
  KimJ-
  Tack! 🙂 Ha en fin dag du också!

 3. God morgon! Ska spana in din sjal idag 🙂 Kolla vilka underbara smyckesstavar jag har shoppat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *