TUR & RETUR HAPARANDA.

73eeefdf687751eed432ee48cffeb331

Det är ingen lek att lyfta kartonger på IKEA´s lager och sen in i bilen….puh..! 

Daaarlings! 

F.ö.r.l.å.t. min frånvaro idag.  När jag lämnat J på skolan så hämtade jag upp min mamma och sen körde i mot Haparanda och IKEA. Oh yes, det var dags att köra de där 13 milen (enkel väg! 26 mil t&r.) igen för nu mina vänner har det blivit  barmark på vägarna and that I l.i.k.e.! Så det var solbriller(vi har haft kanonväder) och gasen i botten och 4 minuter i 10 sladdade vi in på parkeringen och 2 min över 10 mumsade vi en klassisk IKEA korv med bröd.

Och igår dök plötsligt JIG upp här hemma (han ringde kl. 16 och sa att han landar i Luleå kl.19. jag hade iiiingen aning…) så det var så lyxigt att slippa stressa hem för att hämta J. Istället hade vi gott om tid till att  stoppa hos HomeNord, Candy World och på ett par butiker i Kalix på vägen hem.  Värsta roadtripen med andra ord!  Härligt, härligt!  Och Kalix har verkligen en helt speciell plats i mitt hjärta eftersom min mormor (som är en ängel idag…) kommer därifrån ( jag var där enormt mycket i min uppväxt).  Min fina, fina mormor. Hon var verkligen helt fantastisk och det är hon som har lärt mig att man alltid ska försöka se solen bakom molnen…! 🙂

941060_10153392458210796_7581370107079201619_n

Mor & dotter. (jag har på mig bluse från Ti-Mo, jeans Gina Tricot, skor Nike, solbriller Gucci och ny underbar dunjacka från Kapp Ahl).  Och som ni ser så gjorde jag min minsta IKEA shopping ever, lite smått och gott bara… eller?

10174949_10153392468575796_6186338427570554919_n

Nejdå, det där vara mammas vagn. Själv gick jag all in och lyckades fylla 2!  Ha, ha. Vad jag köpte?  allt möjligt! men bl.a. madrass till J´s säng, nytt skrivbord till kontoret, värsta bra pyssel-förvaringen och hur många kuddar som helst… 

Det känns verkligen att huset är mer fyllt av liv nu då vi är samlade hela familjen och jag gillar det.   Så – nu ska jag krypa ner i sängen (som är nybäddad med rena fräscha sängkläder) vid sidan om jIG som ligger och sover och det händer ju inte så ofta (ja, alltså inte det att han sover, utan det att jag har besök av någon annan än Gucci  i sängen…)  så ja, det gäller att passa på! 😉

Hoppas att din dag har varit fylld av lyckliga stunder och att du får en god natts sömn!

GoDnAtTkRaMaR!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “TUR & RETUR HAPARANDA.”

 1. Vad skönt att få shoppa i lugn och ro, jag har nästan aldrig tid till att bara gå och strosa utan tycker allt jag ska hinna göra sker typ småspringandes 🙂 Men så är det ju när man lever med en busy man och med barn och det har väl sin charm det med 🙂

  Önskar dig en fab torsdag – imorgon är det freeeedag!
  (och imorgon ska mina småtjejer uppträda på dagis och vara Dolly Style så vi har shoppat kjolar, toppar, peruker och smink – skulle sååå gärna vilja se men de tillåter inte föräldrar på deras Minimello för då vågar många barn inte uppträda….men ändå….jag vill ju se när de sjunger och dansar :-))
  Kram!

 2. Jessica says:

  Mysigt med en liten roadtrip med mamma!
  Det gååår inte att åka från Ikea utan minst 2 kassar

 3. Jessica says:

  Mysigt med en liten roadtrip med mamma!
  Det gååår inte att åka från Ikea utan minst 2 kassar

 4. Pia says:

  Vilken härlig dag ni hade ! Och extra bonusen att slippa en tid att vara hemma, lite extra lyx som betyder så mycket. Om något år kommer du ha glömt hur det är att behöva vara hemma eller hämta…..

  Hoppas ni får en lika lyxig dag hos er som vi har i Stocholm idag, sol o klarblå himmel.

 5. Petra says:

  Det låter som en härlig dag. Och vad vårfräsch du ser ut, nu får jag också lust på ljusare färger!
  Den där pysselförvaringen får du gärna visa så snart som möjligt, för vi har akut behov av det hemma då äldsta sonen pysslar jämt (och saker ligger överallt!)
  Kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *