TUR & RETUR KÖPENHAMN.

Allmänt

H.a.p.p.y. friday sweeties!

P.S detta inlägg skrev jag i fredags! sen tog batteriet slut i min mac och efter det har den tyvärr aldrig vaknat till liv igen…den är stendöd… men lägger strax upp ett eget inlägg om det… 

Oj, som jag sprang på morgon! först sprang jag till flygtåget och ankom perrongen samtidigt som tåget rullade in. Sen sprang jag av tåget, skyndade genom security (well, skynda och skynda… inte lätt när man ska ta av sig allt … typ…)  men då han var tvungen att köra igenom min väska mer än en gång (glömde att jag åker runt med ett externt tangentbord…)sprack det men – jag levde ändå på hoppet och TOKsprang till gate men möttes, för första gången i mitt liv av att det stod “gate closed” och – det var dessutom BUSS ut till flyget (händer ju aldrig med SAS så snacka om MAX otur) så det var helt kört…. 🙁

Men – tack vare fantastisk service så sitter jag nu och har precis ätit en underbar champagnefrukost. Det var tjejen i gaten som rekommenderade den och gissa om jag är glad över att hon gjorde det! Så den är mitt tips till er som ska ut och resa!  Du hittar den i Le Grand Comptoir Brasserie.  Och där fick jag också amazing service!  då jag berättade att jag missat flyget (ja, jag var så uppgiven att jag berättade det för alla…) ,så sa tjejen att det kanske var en mening med det? att jag skulle få den här xtra tiden…? och att dagen helt säkert blir fantastisk trots allt!  Och det väljer jag att tro att hon har helt rätt i !

Köper nästan aldrig Marie Claire men föll för coveret… (också hade jag redan alla andra).

Nu ska jag gå och dubbelchecka min biljett för jag har inte fått någon bekräftelse på den ännu så vi får väl se om jag kommer mig i väg till Köpenhamn? eller om jag får åka hem igen… ?   Och till er som undrar hur det går med Johanna så kan jag berätta att status tyvärr var oförändrad på morgon men JIG tar hand om henne idag och , om jag reser, så kommer jag hem redan i kväll igen så detta går fint.

Önskar dig en FAB fredag! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “TUR & RETUR KÖPENHAMN.”

 1. Johanna says:

  Ojojojoj! Attans att du ej hann!

  Vi ska till Gardermoen senare idag, dock med destination Stockholm.

  Hoppas att du kommer dig iväg fortfast möjligt.

  Kram!

  • gizmolina says:

   Ja, det var i.n.t.e. kul… men allt ordnade sig till slut och jag fick några fina timmar i Cph. Även om jag så klart gärna haft fler.. 😉 Låter underbart att flyga till Stockholm! Önskar dig en riktig riktigt trevlig resa!!!

   Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *