TUR & RETUR SVERIGE.

Allmänt

Danska Costume är en favorit! och hur snygg är inte Helena Christensen?

Det blev en tur & retur Sverige på mig idag som inkluderade både business & pleasure så nu är kylskåpet fullt av svenska godsaker och jag har ett fång av krispiga tulpaner framför mig på bordet. Coop sålde nämligen 10 st för 39 sek. (slog till på 40 stycken)  för att fira att det var tulpanens dag igår ? det hade jag missat. Visste du att det var tulpanens dag? måste vara en svensk grej… Oavsett så är det alltid tulpandagar hemma hos mig för jag älskar verkligen dessa underbara blomster och nu kör jag en mix av vita, ljusrosa, ljuslila och mörklila buketter både i köket och vardagsrummet. Lovely !!!

Ska fota och visa min shopping i morgon då det är ljust ute för nu är det så mörkt att jag håller på att somna…zzz…så jag ska fixa några jobbsaker och sen ska jag mysa med nya danska Costume.  Eller shit, jag har ju ett litet prosjekt att ta tag i… har nämligen tvättat kläderna till både soffan & fåtöljerna så nu ska de vita fräscha nytvättade överdragen på igen.  Känns härligt att fixa det så här efter jul och när man har både en liten skatt och en liten katt så behöver de vita tygen bada i Vanish ibland 😉

Njut din kväll fina du och sweet dreams !

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “TUR & RETUR SVERIGE.”

 1. Lena says:

  Tulpaner är bäst!!! Älskar känslan av ett fång kalla, krispiga!!! Kram

 2. gizmolina says:

  Ja, tulpaner är verkligen bäst ! få blommor kryddar hemmet som dem ! Önskar dig en fantastisk dag ! Kram ! 🙂

 3. Anna says:

  Ja, tulpaner är bäst ! så enkla men ändå så fina.
  Kram till dig hoppas du får en bra dag:)
  Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *