TUSEN 1000 T.A.C.K.!

f6753313885f13e87a5353c72cf16a69

En favorit reminder i repris.

Oh no! 

Jag tokförsov mig på morgon. Eller egentligen var det ingen krise  men idag – då jag skulle iväg på 3 (!) frukostevent så var det katastrof… Så – jag fick tyvärr droppa både frukosten med Lindex, Gina Tricot´s s/s-15 presentasjon och Morris visning av väskor.  Uff, sånt är trist alltså. När man tackat ja och verkligen sett fram emot något också sooooover man bort det… Men, men, det är bara att rulla håret, sminka sig och ta på sig ett stort s.m.i.l. så blir nog den här dagen bra till slut! 🙂

Och ja, jag måste  fixa matpakke till Johanna också (fick prioritera bort det så att hon skulle komma i tid till skolan) och gå upp och ställa den på hennes plats på skolan. Och på tal om skolan… jag ska dit och julpynta lite i klassrummet idag. Tydligen gör inte skolan det så det blir kul att göra det mysigt för barnen med stjärnor etc.

f048b89f8e9d9eb0ce116e96b8f67014

Åh vilken h.ä.r.l.i.g. energi det flödade här inne på bloggen igår! Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för alla fina, peppande kommentarer!!! Ni gör mig så enormt glad & lycklig och ni är ju bara de allra bästa bloggläsarna! så dessa vackra blommor är till DIG! ja, precis du där som  sitter och läser min blogg i detta nu!  Glad i dig! 

Nej, nu måste jag sätta fart här så kanske jag, om jag har tur, hinner titta in till Kapp Ahl senare på deras lunchevent.

Önskar dig en u.n.d.e.r.b.a.r. dag!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “TUSEN 1000 T.A.C.K.!”

 1. Annette says:

  Tusen takk for den flotte buketten du deler med oss!!
  Du er så positiv og full av gode ideer, jeg blir alltid glad av å lese bloggen din!
  Jeg burde kommentert hver dag, for jeg må inn til deg hver eneste dag, og du er min favoritt blan alle bloggene!!
  Håper dagen din ble super når du først kom i gang, kjedelig med en sånn start, når du hadde så mye spennende på programmet!
  Vi sees på bloggen i morgen også 🙂
  Stor klem fra Annette

 2. Erika says:

  Har frågat innan vad du jobbar med, men hittade aldrig ifall du svarade? Verkar inte som du går till ngt jobb, och webshopen har du väl heller inte längre? Varför går du på dessa event? Bara nyfis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *