Tusen miljoner TACK!


Den är bilden är tagen på slutet av kalaset så jag är ganska trött och därför softar jag på en av de fina presenterna jag fått.

Hej alla bloggläsare!

Idag har jag firat min andra födelsedag i livet och jag tycker att det är jätte kul att fylla år 🙂 Det är så kul med paket och så mycket ballonger och besök av familj & vänner och alla grattis sms och jag blev så himla GLAD när mamma visade mig hur många ni är som grattat mig här på bloggen. Wow ! Tusen, tusen TACK !! Ni är sååå snälla! 🙂

Mamma lovar att berätta allt om kalaset och min dag imorgon för nu tycker jag att hon förtjänar att gå och lägga sig. Hon har nämligen stressat ganska mycket både igår och idag så jag tror att hon är ganska trött… zzz… och jag tror att hon somnade på soffan en stund efter att gästerna gått hem i kväll 😉

 
Jag tycker att det är godare med popcorn än med tårta 🙂 (i bankgrunden syns de fina blommor jag fick av min mormor, Hans & Johan).

TACK igen alla bloggläsare för era hälsningar till mig – ni är de BÄSTA !!   och TACK för alla fina presenter jag fick av er som var här på kalaset och TACK mormor, Hans & Johan för de fina blommorna.

Nu längtar jag redan till nästa födelsedag !!! 🙂 OCH till på lördag då jag ska ha mitt 2:a kalas. !

Kram! Johanna ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Tusen miljoner TACK!”

 1. Mimmi says:

  Wow vilken toppen rosa dag ni verkar haft!

  Så i dag grattar jag på 2 år + 1 dag!

 2. Ser ut som ni har haft en härlig dag!

 3. Natali says:

  Visst är det kul att fylla år!Och va roligt att du fick så många fina presenter 🙂

  Ha en rolig fredag och ännu bättre Lördag på ditt 2:a kalas.

 4. Natali says:

  Visst är det roligt att fylla år? Och på lördag firas du igen! 🙂 Ha en bra fredag lilla Johanna och hälsa din snälla mamma att hon är jätte duktig på att pynta.

 5. Nelly says:

  Oh, va mysigt. Det är så kul att se en riktigt lycklig tjej. : ) Hon är så söööt! Och va fint du har gjort hemma. Ska bli kul att se bilderna från barnkalaset.

  Hoppas fredagen blir super! KRAM

 6. Angel says:

  som sagt stora tjejen nu till skillnad från när man börja läsa din blogg.Så söt hon är

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *