TUSEN MILJONER TACK!!!

Casa Gizmolina Julen 2017

 

H.A.P.P.Y. fredag kära vänner! 

Alltså jag har inte ord för hur fantastiska ni är!!! Tusen miljoner TACK för all feedback på mitt förra inlägg. Ni är verkligen FAB!!! och jag älskar när ni engagerar er och lyser med er närvaro genom era kommentarer. Det är i sånna lägen som jag får en bekräftelse på att ni finns där ute, även de dagar då det är lite mer tyst… och det mina vänner, det älskar jag!

Och jag ser att flera av er föreslår ett mindre bord borta vid fönstret, men det är tyvärr inget alternativ för det som inte syns på bilderna är att det är en till entré till köket, vid sidan om fönstret så ett bord där skulle blockera och ge en “här är det trångt” känsla.  Men tack snälla ni för tanken!  Sen verkar det som att de flesta av er hade gått för matbord i köket (men med nättare stolar och annan form på bordet, vilket även jag tänkt mig i så fall) medan andra ser fördelarna med att kunna ha matbordet i ett separat rum i kombination med en köks-ö där man kan ställa av saker.  Och – det som inte framgick är att vår köks-ö har 2 stolar! så vi kan sitta där och äta frukost + att vänner som är här på middag ofta sitter med ett glas där när jag roddar färdigt med maten vilket så klart är väldigt mysigt. Men – problemet är att köks-ön ofta blir totalt överbelamrad med gud vet allt… den är ofta bara kaos vilket ger ett super stökigt intryck…  Men hur som helst – jag ska läsa igenom era kommentarer igen, göra en  + & – lista och sen får vi se vad jag landar i för beslut? (det var väldigt mysigt att sitta där inne i köket igår kväll, kändes mer intimt…).  Just nu är i alla fall ordningen återställt och bordet är tillbaka i spisestuen och köks-ön är på plats för jag kan inte göra om förren jag har möjlighet att köpa möbler till den eventuella “loungen” för det var inte speciellt snyggt med ett tomt rum. Eller ja, Johanna gillade det för hon sa att det var ett perfekt dansrum! Ha, ha. 🙂

Nu blir det plösligt många ostylade bilder … sorry! Men knipsade den här i farten igår, uppe på J´s rum, eftersom ni efterfrågat fler bilder av hur jag julpyntat här hemma.   Johanna har fått en stjärna i fönstret (i det andra fönstret på hennes rum har faktiskt stjärnan hängt uppe hela året…)  och den där guldglittriga renen har jag kryddat med en rosa rosett / sløyfe.  Det fluffiga vita fjäderträdet är nytt för i år, inte helt säker på att det kommer att stå där… och sen har hon ju granen, från Rusta, med batteridriven ljusslinga borta vid TV´n.  Och jag tror faktiskt att hennes stora gran åker upp idag för jag tog nyss upp den från källaren…  

Alltså den här granen är såååå fin tycker jag! Och så här såg den ut på J´s rum förra året (där skåpet står är nu hennes walk-in-closet…).   I år blir det dock lite annorlunda pynt i granen som inte är lika barnsligt… och på tal om barnsligt… det blir en ny adventskalender till hjärtat i år. Ska visa då jag hängt upp den.  Sen är det kul att köpa några nya häng till granen varje år tycker jag, det är lite av en tradition för oss. Så – till J köpte jag nya i London. Det är föresten ett tips! att ge barnen ett par nya häng till granen varje år! 

 

(ska fota och visa årets julgranspynt shopping strax! uppdaterar inlägget efter att jag ätit).

 

Det har snöat en hel de i natt så på morgon, efter att jag kört darlingen till skolan (oh yes, hon var i bättre form idag! Hurra!!) så skottade jag terrassen, tog in våra cyklar (jag vet, hade helt glömt bort dom…) och sen satte jag igång och skura badrummen. Alltså finns det något tråkigare? Och mitt i allt så ringde JIG på facetime (!)  från Bangkok, då jag stod på knä, naken, och skurade runt toaletten. Very stylish. Ha, ha.   TUR det var så dålig mottagning att han var tvungen att ringa om som ett vanligt samtal (utan bild!) . Ha, ha.

Nej, nu tar vi tillvara den här dagen och preppar för en magisk weekend! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Casa Gizmolina, Julen 2017 | 4 Comments

4 responses to “TUSEN MILJONER TACK!!!”

 1. Matilda says:

  Åh! Vart kommer det fantastiska fjäderträdet ifrån?
  Tack för en fin blogg som jag följt i måååånga år! Kramar till dig och fin helg!

  • Åh vad GLAD jag blir över att du har följt mig i många år Matilda! 🙂 Det är den finaste bloggfeedback jag kan få! så nu smiler jag från öra till öra här ! 🙂 Och den fina fjädergranen, den köpte jag hos butiken Klassisk Form här i Luleå. Den finns i 3 storlekar så är sugen på att köpa fler så att man kan ha de i en grupp… Hoppas att du får tag i en du också!

   Önskar dig en magisk helg fylld av feelgood! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Jag älskar Johannas gran så vacker så snyggt att ha i korgen aldrig sett nån annanstans riktigt fint.

  • Åh tusen tack Viktoria! 🙂 Vad kul att du gillar granen! och att ha granen i en korg tycker jag är sååå fint ! önskar att jag kunde placera alla granar så men vissa kräver en ordentlig julgransfot och de får tyvärr inte alltid plats i en korg…

   Happy weekend! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *