Tusen miljoner TACK Heidi!!

Allmänt

168397-695

När vi kom hem från vår underbara Stockholms vecka låg det post och väntade på Johanna…

Hon fick dessa SUPER SUPER SÖTA tofflor av fantastiska ängeln Heidi som hon gjort själv! 🙂 Jag blev sååå imponerad och GLAD! 🙂

Heidi jobbade hos mig på min butik och hon är bara en helt unik människa som jag är heldig som lärt känna. Hon är en äkta ÄNGEL och en solstråle och en underbar barnvakt till Johanna 🙂 Just nu befinner hon sig i Uganda i 12 veckor så vi längtar till hon kommer hem så vi kan ge henne en stor varm TACK kram. 🙂

Dessa tofflor kommer Johanna att "bo i" heeela hösten! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Tusen miljoner TACK Heidi!!”

 1. Mamma till två små pojkar says:

  Gud vilka söta tofflor! Vilken liten lyckos hon är som har så underbart goa människor omkring sig som jämt skickar henne fina presenter! Heidi måste vara en riktigt duktig tjej!

 2. josefine says:

  jättesöta! hoppas ni sussat gott!! kramar

 3. Heidi says:

  Søteste Anna-Stina, takk for så utrolig fin hilsen. Det var altfor mye. Johanna er blitt så stor og vakker. Ligner sin mamma. Vit at jeg tenker ofte på dere og gleder meg til å se dere snart!

 4. AnnaStina says:

  Mamma till två små pojkar-
  Ja Johanna är heldig som har så många underbara människor som tänker på henne 🙂 Och ja, Heidi är en helt unik tjej, sånna som henne växer INTE på träd.
  Josefine-
  Thanx sweetie. 🙂
  Heidi-
  Underbaraste du! Jag blir SÅ glad när jag ser att du läser bloggen min och att du tänker på oss 🙂 Och att du gjort de tofflorna till Johanna?! Du är ju bara FANTASTISK! 🙂 Jag är jätte imponerad! TUSEN MILJONER TACK!!! 🙂 Nu är jag så klart jätte nyfiken på att höra hur du har det?? Du smsade ju mig din blogg adress men – jag har nytt abonnemang så jag har nytt sim kort vilket tyvärr innebär att jag har tappat alla tfn nr och alla gamla sms 🙁 Kan inte du senda mig din blogg adress är du snäll? så vi kan följa ditt liv där borta 🙂 Sköt nu om dig så jätte mycket sötaste du. Du är en ÄNGEL och en helt unik tjej Heidi! Vi längtar till vi får se dig igen. Kramar från mig och Johanna! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *