Tusen miljoner tack!!!

Allmänt

168397-1149
Ingen födelsedag utan min tiara för är man en födelsedags prinsessa så är man 😉 Halsbandet jag har på mig är en present av JIG och toppen är en present av mamma. Det rosa instrumentet som ligger i soffan är ett av sessans favoriter..

Jag är så oerhört jätte glad & tacksam & smickrad & rörd över alla fantastiska hälsningar till mig idag! Ni som läser min blogg är helt underbara!! 🙂 Tusen miljoner TACK för att ni finns!  Ni gjorde min dag!! 🙂

Vi har ätit sen middag här. Min favorit middag: förrätt: löjrom, varmrätt: oxfilé med pommes & bearnessås, dessert: hallon & choklad tårta. Dryck till maten champagne & vitt vin. Mums! 🙂 (jag dricker inte rött vin…)

Nu hör jag att mitt förkylda hjärta vaknade till, ska ta och gå och torka henne runt näsan och se om hon är törstig. Sen tror jag att jag ska ta och lägga henne brevid mig i stora sängen så jag hoppar i säng nu. Skriver mycket mer imorgon, det lovar jag! Då blir det "dagens tips" och fortsättningen på "the story of my life" också ska ni få se en söt sak som jag shoppade på R.O.O.M. idag.! 🙂

God natt & sov gott.!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Tusen miljoner tack!!!”

 1. Godmorgon! Hoppas du sovit gott! 🙂

 2. Bea says:

  Godmorgon! Det lät som att du hade en fin födelsedag igår.=)
  Jag gifter ju mig om ca 2 1/2vecka och ska ha tiara då, man får kanske ha den på sina födelsedagar sedan 😉
  Eller de kommande bröllopsdagarna, synd om den ska ligga undanstoppad iallafall ;)ha,ha
  Ha en fin dag! Kram
  Ps. vet du eller någon annan, någon bra sida där jag kan beställa gästbok/ fotoalbum till bröllopet? Ds

 3. AnnaStina says:

  Patricia-
  Tack snälla, jag har sovit jätte gott! 🙂 Önskar dig en flott dag! 🙂
  Bea-
  Godmorgon! 🙂 Ja, det blev en fin dag igår! Och tiaran jag har på mig är faktiskt den jag gifte mig i!! 😉 Så du tänker helt rätt, klart du ska använda den på födeledagar & bröllopsdagar etc 🙂 En “kul sak” att göra (som jag tänkte göra) är att bjuda sin mann på frukost på sängen iklädd bröllopsklänningen varje år på bröllopsdagen! 🙂 Och om man inte klarar HELA klänningen så i alla fall accessoarerna, tiara/slöjan etc 🙂 När det gäller gästbok så har Ordning & Reda en JÄTTE FIN i vitt tyg som det står “Guests & Friends” i silvet på framsidan på. Den gav jag i present till min bästis då hon gifte sig! Sen har jag ett annat favorit märke också för just bröllopsfotoalbum/gästbok etc, det är: “Roger la Borde”! Jag köpte både fotoalbum & gästbok från dem till mitt eget bröllop 🙂 Om du bor i Stockholm så finner du deras produkter på NK. Önskar dig en underbar tid fram till bröllopet! NJUT planeringsarbetet!!! *kram* 🙂

 4. Bea says:

  Tack snälla, för tipset! Skall undersökas!:-)

 5. Angel says:

  Så fin bild =)

 6. Princess Jessica says:

  Favvo tjejen 🙂
  Här sitter en ÄKTA Prinsessa och dricker bubblor på SIN dag 🙂
  Önskar Er en strålande dag !
  Krameli kram 🙂
  (PS.Vad roligt att sessan tycker den rosa maraccasen (stavas det så ?!) som min sessa valde till henne 🙂 )

 7. AnnaStina says:

  Bea-
  Du får berätta vad du shoppade till slut! är så nyfiken! 🙂 *kram* 🙂
  Angel-
  Tack så mycket! 🙂
  Princess jessica-
  Du är UNDERBAR vännen! Jag är heldig som har dig i mitt liv och jag LÄNGTAR till den dagen då vi ses igen för nu var det FÖR länge sen! Hoppas att din och sessans dag varit lovely? Och du- jag ska självklart posta dagis artikeln till dig! Gör det imorgon! *kramisar* 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *