Tusen TACK !


Idag lanseras det magasin som jag gjort ett stort stylistjobb för. Det var det mest inspierade jobb jag någonsin har haft! Håll utkik efter mitt namn högst upp på sidorna för att se vilka "saker" som jag gjort.

Tusen miljoner TACK för de fina kommentarer jag fått ang. Kamille Mor & Barn ! 🙂 Jag sitter här med lyckotårar i ögonen och känner mig så GLAD över att ni tycker om magasinet.


Idag fuskar jag och visar en bild på mig själv som inte är från idag för jag ser helt nyvaken ut just nu 😉

Nu ska jag ta på mig skorna och gå iväg ut och titta hur magasinet ser ut i hyllorna på Narvesen och sen ska jag hämta min lilla sötis.

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Tusen TACK !”

 1. Linda says:

  du är så himla fin i håret på bilden!!! Vill också ha sånt hår.

  Kram

 2. Lena A says:

  Tjohoo va kul, nu har jag beställt prenumeration på Kamille till Sverige! Ska bli så spännande och få se dina fina reportage med bland annat ditt hem!

  Ha en härlig dag!

 3. Angela says:

  Grattis till omslaget 😀

 4. Anja Marie says:

  Gratulerer så mye, det hørtes kjempe gøy ut!

  Skal ned på Narvesen for å ta meg en titt nå.

  Gleder meg til å se 🙂

  Du er inspirerende 😉

 5. karin says:

  grattis till dig,du är så duktig,många kramar.

 6. Anna-Lena says:

  Har köpt den idag, ska bli så soännande att läsa! Och jag har läst det numret av Kamille då ditt hem var med! Ni har såååå fint, vad duktig du är! Gläder mig till ikväll då jag ska lägga upp benen med Kamille Mor o Barn… 🙂

 7. Rövarmamman says:

  Jag ska passa på att köpa magasinet i helgen när vi ska till Norge:)

  KRAM och du e så duktig så ta åt dig all positivt som folk skriver:)

 8. pangis says:

  Stort Grattis!!! Syster i Norge köper bladerne till mig:-) Det här är väl helt klart något du ska fortsätta att göra! En "ny" karriär!

 9. Marit says:

  efter att ha läst din blogg, sedan jag "fann den" genom kamilles påsk nr, har jag följt din blogg. jättebra! din signatur gick genom alla dom underbara sidorna du stylat! 😀 blev mest glad för alla web-adresser du listst upp – loving it!! 😀

  fortsätt så:)

 10. Ellen says:

  Hei! Har akkurat vært ute for å kjøpe bladet, og herlig lesning var det! Har fulgt bloggen din noen måneder nå og har lest meg langt bak i arkivet også. Inspirerende og et friskt innslag i hverdagen er du 😉

 11. Emelie says:

  Var på Meny i Bogstadveien rett før påske for å kjøpe Kamille med hjemme hos – reportasjen med deg, og fikk heldigvis tak i det aller siste eksemplaret, så da lurte jeg på om Anna – Stina hadde vært og rasket med seg en hel bunke derfra 😉 I morgen skal jeg absolutt få tak i dette bladet, selv om jeg ikke har barn selv (og ingen planer om det på leeenge) gleder jeg meg til å se super . inspirerende sider fra deg! 🙂

 12. Viktoria says:

  Du kommer möjligtvis inte att visa lite ur tidningen? Skulle vara så kul!

 13. Sessan ☆ says:

  FAB AnnaStina!! Jag älskar just det du gjort av den grund att jag är sååå trött på allt Retro & fula svarta tröjor med tryck till barn….

  Du satt din prägel på magasinet & det var just det som, gjorde att det skilde sig från andra mamma tidningar ;D För tidningen i sig var inget nytt & fräscht över, utan väldigt lik idag existerande.

  Utan att smöra & med handen på hjärtat var det din touch som gjorde skillnaden.

  Har självklart skrivit ett omtal på bloggen så även mina läsare är tipsade ;D http://www.sessanochprinsessan.com/2009/04/kamille-mor-barn-i-hyllorna-i-dag-norge.html#comments

  Puss & Kram Darling

 14. Merethe :o) says:

  Kjære Anna-Stina,

  GRATTIS med fantastisk bra styling-jobb i Kamille Mor & barn!!!!!!! =o) Jeg er sååå imponert!!! :o)Jeg har ingen barn, er en super-karriere-kvinne som elsker min mann, min jobb, mitt liv, interiør og skaperglede og er en bladjunkie av dimensjoner – og her bare OSER det av kvalitet, kreativitet og skaperEVNE på det som DU signerer!!!!!! :o) (Ikke for å være stygg, men skulle ØNSKE at AD'en i bladet også kunne klart å holde en mye bedre rød tråd gjennom magasinet, så ville dette fått topp-score…!) MEN ALLE dine stylinger er SÅÅÅ STERKE og kvalitetssikret – GOOD JOB GIRL – I am sooo proud of you and your job well done!!!!!!!!! :o)

  STORE varme klemmer fra Merethe :o)

 15. Marlen says:

  Idag har jeg kost meg med Kamille mor og barn og i påsken har jeg kosa meg med Kamille. Flotte reportasjer du har vert med på i begge blad!

  Likte godt Kamille mor og barn , kommer nok til og kjøpe det i fremtiden også:)

  Ha en fin kveld!

 16. Anonymous says:

  Gratulerer!!! For et kjekt magasin! Har gledet meg og i dag kom bladene i posten. Blir kjempeinspirert. Dette MAMMA bladet kommer jeg til å ta vare på…her var så mye inspirasjon! Siden jeg leser din blogg,så var dette i tråd med det som du inspirere om på bloggen. TAKK!! Lurer på når neste utgave kommer, og håper at du skal gjøre mere arbeid der. For dette var kjempebra! MAnge flotte bilder og ikke minsst tips. Søte Johanna og for et flott pikerom!!Håper at du har hatt en fantastisk dag i dag. Det har vi i fineværet 😀

 17. Kristine says:

  HEI igjen! Ville bare si at det forrige innlegget var fra meg!

  Klem Kristine

 18. tone says:

  Så stilig du var på håret! Hvordan har du gjort d?

  Nice!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *