Två prinsessor.

Allmänt

168397-894
Här är min sessa tillsammans med min Gizmo prinsessa Kjerstin som jobbade hos mig på Gizmo & Co.

Idag hade jag och hjärtat inga planer mer än att jag skulle fixa ett par ärenden nere i city. Så ringer plötsligt Kjerstin och säger att hon vill ses och lämna en present till Johanna så vi mötte upp henne vid 14.30 och blev sen med henne på Aker Brygge i solen heeeela eftermiddagen. Det var SÅ mysigt!! 🙂

Kjerstin var en av mina underbara Gizmo änglar som jobbade hos mig och hon är den BÄSTA säljaren. Hon är SUPER  duktig!!!!! Idag jobbar hon i "Tiger" butiken på Majorstuen ett par dagar i veckan vid sidan om studierna så om ni ska shoppa Tiger kläder så ska ni absolut gå till henne! 🙂

Tusen TACK sötaste Kjerstin för den jätte fina Prinsesse boken min sessa fick. Du är så snäll som tänker på henne! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Två prinsessor.”

  1. Nannis says:

    Ah, då var det säkert hon som sålde kostymer till mina bröder i somras! De sa att det var en sådan trevlig kvinnlig säljare. 🙂 Grymt snygga i sina kostymer blev de också!

  2. AnnaStina says:

    Nannis-
    Men gud så kul! 🙂 Det var helt säkert hon! Hon är bara den allra allra BÄSTA!!! 🙂 och hon jobbade dessutom massor i somras.! Kostym ÄR verkigen grymt snyggt!! Fler killar borde gå i kostym oftare tycker jag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *