TWO WAYS TO WEAR!

11029544_10152669925555796_4477937026266219093_n

Johanna har redan planerat att hon ska ha på sig det här första dagen hon orkar gå tillbaka till skolan. Och tänk snart är det dags för vårjacka! då blir den här parkasen perfekt.  Sen höll J på att dö då hon såg de där hårspännena som det hänger stjärnor i.. she loooves them. (allt på bilden kommer från Lindex).

Åh som jag önskar att jag kunnat fota kläderna på Johanna istället för på golvet men så går det när hon inte är i form, då får man ta till nödlösningar och denna funkar ju OK den också. Hur som helst – jag var som sagt inom Lindex häromdagen och hittade SÅ mycket fint till båda oss girls från den kampanj som de kör nu som heter Two ways to wear.  Och sånt älskar jag!  Alltså det att man köper plagg som kan mixas och matchas och på så sätt skapa olika stilar.

Som tex denna topp med bling bling!  När jag matchar den med rosa chinos och fina hårspännen så blir det en super söt outfit, men då jag matchar med leotights och leohårdiadem så blir det direkt en coolare / tuffare stil. Och precis så är J, ena dagen sockersöt med stora rosetter i håret och nästa mer rocka. Det är kul att variera och jag låter Johanna köra sitt race fullt ut!

10409073_10152669927340796_7974554222952311621_n

Same, same but different eftersom jag bytt ut chinos + spännen mot hårdiadem & tights med leoprint.  (allt på bilden kommer från Lindex).

Nu har vi precis mumsat i oss god fläskfilé middag (köpte den till helgen men så blev J sjuk och vi körde take-away istället) och jag ska packa. Hur nu det ska gå ? för jag har redan klädkris känner jag…   Checkade nyss in på flyget (älskar när det där smset att man kan välja seating kommer) och börjar få ordentligt med fjärilar i magen….  Det ska bli så kul att berätta vad jag ska göra för er!  Snart är det dags! 🙂

P.S visar min shopping i morgon. 

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “TWO WAYS TO WEAR!”

 1. Lena says:

  Lindex gillar jag. Mer och mer. De har ett annat stuk nu tycker. Passar både mig och dottern. Leopardtightsen köpte jag likadana till dottern i helgen. Hon älskar dom 🙂
  Åhhh så spännande, vad är det du ska flyga iväg till… ska bli så kul att höra.
  Ha det fint bästa du.

  • gizmolina says:

   Ja men eller hur? Det har verkligen hänt något med Lindex senaste åren och jag, precis som du, hittar mer och mer plagg som jag gillar där! Och så kul att du också köpt leopardtightsen till din dotter. De är super coola! 🙂 Jag hittade massa fint till mig själv också. Ska som sagt fota och visa i morgon ! och i morgon reser jag också. Hjälp så spännande! känner mig lite små nervös faktiskt…

   Önskar dig en härlig kväll Lena! Kram!

 2. Alexandra says:

  God morgon! Som alltid tack för din fina blogg. Super att du finns på insta också! 🙂 Tror att du kan ha skrivit det förrut men hittar det inte. “Moms one lina a day”, var har du köpt den? Ha en fin dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *