TYP 25.000 GRADER VARMT…!

Allmänt

Hello darlings! 

Alltså kan vi prata lite om vädret…? HUR u.n.d.e.r.b.a.r.t. härligt är det inte?  Sooool och så varmt att man nästan smäller av. Tror vi snackar typ 25.000 grader. SÅ fantastiskt skönt!!  Åh som vi förtjänar detta nu och visst blir vi lite gladare när solen skiner och allt känns dessutom lite lättare…  Och – bäst av allt:  äntligen börjar det grönska!!! det är nästan så att jag kan se knopparna slå ut när jag tittar på träden…  naturens magi!

Och igår så var vi girls på basket och såg BC Luleå vinna den 5:e SM finalen så nu är det bara 2 matcher kvar… så ja, spännande är det! Kanske Luleå tar ytterligare ett SM guld i veckan? det vore ju fantastiskt trevligt! (men just nu känns det väldigt oklart… lagen är super jämna…). Och annars så består den här veckan mest av dans. Johanna har genrep i kväll, skolföreställning + genrep  i morgon, skolföreställning torsdag och 2 familjeföreställningar på lördag. Missa inte att gå på detta om du bor i Luleå! Föreställningen är inspirerad av filmen Vaiana och visas på Luleå Energi Arena kl.11 & 14 på lördag. Du hittar info. HÄR.  🙂

Vi cyklade tur & retur till arenan igår och jag älskar verkligen min rosa cykel!

Åh som jag älskar våren och grönskan och de svarta snöhögarna…  ha, ha. Alltså så himla galet att vi har snöhögar både här och där fortfarande (även på vår gård…) och att det fortfarande inte är grönt på träden! Men idag, när det är 25.000 grader varmt i.g.e.n., så knoppar träden så ja,  det finns hopp!!  (thank god!)

Ha, ha, ha. Check håret! och min min… så galet.  Darlingen fotade och då finns alltid ett gäng bilder att välja mellan… Jag har föresten på mig blus från Zara, jeans från MiH jeans, skor Nike, solbriller Chloé och min cykel, den kommer från Skeppshult och är min finaste sommar-accessoar.

 

Nu önskar jag dig en riktigt, riktigt härlig dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “TYP 25.000 GRADER VARMT…!”

 1. Åh cykeln är så härligt rosa.
  Jag har en röd Monark och en gammal svart Skeppshult.
  Här har björkarna mer eller mindre slagit ut, tidigt iår.
  Så mycket trevligare det blir.
  Idag tar jag det lugnt hemma , grejar utomhus.
  Ha en solig fin dag.
  Kram Titti

 2. elin says:

  Ønsker meg også en bysykkel. Det duger ikke å sykle rundt på terrengsykkel i Oslo sentrum. Her må hodet være opp og blikket rett for å komme velberget fram i trafikken 🙂

 3. Eva-lis says:

  istället för cykelhjälm, dagens shoppingtips https://hovding.se

 4. L says:

  Du har glömt cykelhjälmen.

 5. Marit says:

  Men vilken kontrast, här där jag bor i Dalarna står allt i grönska och blom. Sommaren är här, varmt i vattnet, gräset växer, syrenen blommar.

 6. N says:

  Shit vad fränt att du fotat dej vid resterna av vinterns snötipp på Östermalm när resten av stan är grön utslagen och blommande…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *