U.T.F.Ö.R.S.Ä.L.J.N.I.N.G.!

Allmänt

Ok, nu är det dags att kicka igång utförsäljningen!

Jag kommer att sälja ut allt jag har kvar på lager i min butik + en hel del privata ting.  Och – jag startar med plagg från min butik (ej second hand).

Uppdaterar inlägger löpande med plagg närmaste timmarna!

Portokr 50 tillkommer (oavsett i vilket land du bor). Mejla mig om du vill shoppa!  Först till kvarn gäller! gizmolinas@hotmail.com

NB! jag har ingen bytesrätt eller retur på de plagg ni köper på min utförsäljning.

Här syns mixen av putetrekken bra! + porslinet jag nämner på bilden under…. 

Fina pute-trekk från DAY-home som är snygga att mixa och matcha (med den andra jag säljer, trollsländan/øyestikker).  Denna har måttet 40*40. Jag har 3 st.  2 st ! och ord.pris var 379 nok, nu : 99 kr / st.

Finaste ljusslingan från svenska Watt & Veke.  I looove it!  Perfekt dekoration runt en spegel, på middagbordet då du har gäster, på byrån i hallen….osv osv. Lyser magiskt!  Den är röd / rosa och jag har 3 stycken.  1 st.  Ord.pris 399 nok, nu: 299 nok. (vackra Camilla Pihl valde denna som sin favorit då hon var inom min butik).

Fina silkeklänningen / kjolen Sisuality smock dress (style nr.360)  från Odd Molly i fräschaste rosa färgen.  Jag har 1 st i size 1 (small).  Ordinarie pris är 1.799 nok, nu : 399 nok.

Norma blazer från Line of Oslo.  Perfekt passform och supersnygg!  Den är normal till lite stor i storleken (jag har L på min). Jag har 1 st i size SMALL + 1 st i size X-TRA SMALL.  Ord.pris 2.990 nok, nu: 550 nok. ! 

INSPIRATION: En cremefärgad blazer är helt rätt i vår / sommar. Se så snyggt Dumo Miroslava stylat sin! (det är ej Norma hon har på sig).

P.S jag tar bort plaggen då de blivit sålda så att inte inlägget blir flera mil….! 

H.A.P.P.Y.  shopping girls!!!  🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “U.T.F.Ö.R.S.Ä.L.J.N.I.N.G.!”

 1. Erika says:

  Varför sälja allt, ska du 9inte ha kvar webshoppen heller? Vad ska du försörja dig på, bara nyfis!?

 2. line says:

  Artig med salg – følger spendt med. Skal du selge noen Bruka møbler?(som feks skapet på bildet i denne bloggposten?) Ønsker deg lykke til med salget og spendt på nyheter i nettbutikken. Ha en fin kveld og gratulerer med navnsdagen.

  • gizmolina says:

   Så kul att du liker mitt salg & tusen T.A.C.K. för gratulation! 🙂 Jag har tyvärr inte några Bruka möbler att sälja, men – diverse Bruka interiørting ! Lägger upp dem här i morgon eller på söndag. Skåpet på bilden säljer jag tyvärr inte för det är mitt privata (kommer från All in Wood).

   Njut kvällen vidare och jag önskar dig en magisk weekend ! Klem!

 3. ElinH says:

  Kommer det mer klær? Eller er jeg for sent ute?

 4. ElinH says:

  Så spennende, jeg følger med

 5. KarolinaM says:

  Åhhh jag skulle vilja köpa “spegeln” som Johanna visar upp jag..Har älskat den sen jag såg den första gången! Men antar du inte har ngn kvar..? Kram K

 6. Line says:

  Følger spent med, kommer det flere ting? Ønsker deg en fantastisk lørdag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *