U.T.F.Ö.R.S.Ä.L.J.N.I.N.G.!

Lagertömning hos Gizmolina´s Closet.

This is it. Nu fortsätter jag att tömma lagret till min webshop och först ut idag är denna ljuvliga godsak från Johnny Was.  Blusen är i snygg offwhite med fantastiska broderier. Passar perfekt till slitna jeans…., vita shorts…., skinnbyxor…, tights… eller de r.o.s.a. fräscha jeansen från Replay! Underbar kombo!  Lägg till  den snygga silkesjalen med fina tassels och bohochica halsband från Good Habit och du har en smashing vår/sommar-outfit i box!

Jag har fullt fokus på min utförsäljning här på bloggen idag + i morgon och postar allt som säljs på torsdag (porto 50 kr tillkommer) så om du bor i Norge så har du din pakke i posten fredag/lördag, om du bor i Sverige / annat land så kommer det fram ca tisdag (tar ca 5 dagar).

M.E.J.L.A. mig din order till: gizmolinas@hotmail.com så skickar jag dig betalningsinfo.! 🙂

Bluse från Johnny Was i färgen grey whisper (tänk: off white) 499 nok (ord. pros 1.899 nok.). Jag har 1 st X-small, 1 st Small, 2 st  1 st Medium, 1 st Large. UTSÅLD! 

Den ursnygga sjalen kostar nu 299 nok. Jag har 2 st.  Utsåld!

Looove the tassels!

Underbara broderier / detaljer på blusen.

Sjalen har ett vackert print som går i färgerna: grå, offwhite, turkis, rosa…

Matcha med snygga rosa jeans, i stretch, från Replay (modell: Radixes. Skinny)!  Nu endast 399 nok! (ord.pris 1.499). Jag har 1 st size 26, 1 st size 29, 2 st  1 st size 30, 1 st size 31. De är små i storleken så om du är osäker på size så ska du gå upp…

Riktigt snygg & fräsch outfit!   499 nok (bluse) + 299 nok (sjal) + 399 nok (jeans) =  1.197 nok!  Galet billigt!!!

Också kanske lite smycken till det?

Halsband 249 nok. (p.s. jag har endast 1 st.) Utsåld!

Armband 149 nok.

Armband 199 nok.

Armband 150 nok. (ord.pris 549)

H.A.P.P.Y. shopping girls!!! 🙂

P.S det är ingen retur / byte.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *