U.T.F.Ö.R.S.Ä.L.J.N.I.N.G.!

Finaste kalas-sakerna i härligaste färgerna! Assietter 8 pack = 40 nok.  Koppar 8 pack = 30 nok.  20 kakelys i mixade färger (de f.i.n.a.s.t.e. som finns!) = 25 nok.  Med dessa ting hemma så slipper du springa runt hela stan inför nästa födelsedag…! 

Så där ja, då har jag äntligen fotat nya ting till min utförsäljning och den här gången är det u.n.d.e.r.b.a.r.a. saker från danska Rice.

Jag dukade själv med detta set då Johanna fyllde 7 år och jag älskar det!  Och eftersom det inte står “Happy Birthday” på tallrikarna eller kopparna så passar de bra oavsett vad man firar, det måste inte vara en födelsedag.  That I like!  Också är de så fint rosa…. och jag tror kanske inte att denna serie finns kvar hos Rice? är inte säker på det, men oavsett så har jag inte sett denna i så många butiker senaste tiden.

Så – om du ska arrangera barnkalas eller något annat festligt den närmaste tiden så kommer här massa bra shopping! Och, de fina glasögonfodralen + pennfodralen + väskorna + stämpelringarna är perfekta gaver till påsk. !

Det är som vanligt först-till-kvarn / først-till-mølla som gäller och du mejlar mig vad du vill shoppa (gizmolinas@hotmail.com) så återkommer jag med konto.info.

NB! att porto 50 nok tillkommer.

H.A.P.P.Y. shopping girls!!! 🙂

Köp ett GIRLIE-KALAS-KITT med 2 pakker tallrikar (totalt 16 st.), 2 pakker koppar (totalt 16 st.), 1 pack lys (20 st i olika färger) & 4 pack med ringar (totalt 16 st.) till goodibagsen.  Total pris för GIRLIE-KALAS-KITT = 280 nok.   NB! att allt även selges separat!!!  se övriga bilder för priser! 

Finaste tårt-kake/ljusen ever!  Älskar färgmixen!  Pris för 1 st pakke med 20 st ljus i olika färger = 25 nok.

Här ser du ljusen “in action”.

Underbara stämpelringar som girlsen ä.l.s.k.a.r. !  (en av mina bästsäljare i min butik)  Perfekt give-away tillsammans med godis på kalas! och söta till påskäggen…som bursdagsgave till veninner…gå-bort-present etc.   Pris för 1 pakke med 4 ringar = 35 nok. (ord.pris 69).

Super fint pennfodral / penal som även passar till smink / små-ting i handväskan.  Söt present! (till påskägget…). Pris: 40 nok (ord.pris 79). NB! Finns endast kvar i blått !

 

Loooove dessa glasögonfodral som finns i guld, silver och rosa. Eftersom de är mjuka så tar det inte så stor plats i handväskan. Perfekt present-tips! Pris = 65 kr (ord.pris 139).

Jag blir helt lycklig av alla dessa fina saker och längtar redan till nästa gång jag ska arrangera kalas! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *