Uncool.


Mr.Pitt har god smak ! 😉

Nu har tydligen Jennifer Aniston tagit bladet från munnen och för första gången sagt att hon tycker att det Angelina gjorde var "very uncool".  Tänk – det kan inte vara helt lätt för Jennifer att se Brad & Angelina precis ÖVERALLT i blader ..  Jag kan faktskt tycka lite synd om henne för hon verkar så söt & gullig och mer ödmjuk än Angelina . Men även om det Angelina gjorde var uncool så är hon verkligen cool ! Tänk att hon är mamma till 6 barn. WOW !! snacka om fabulous mama ! 🙂

  

Nej, nu ska jag hoppa i skorna och gå ut och ta en liten prommis innan jag hämtar hjärtat för jag har nämligen en trist huvudvärk idag som jag hoppas att jag kan promenera bort…   Också känns det mysigt att hämta Johanna lite tidigare än vanligt för jag saknar henne idag 🙂

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Uncool.”

 1. Josefin says:

  jeg synes nå Brad Pitt passer best sammen med Jennifer Aniston jeg da – men det er kanskje det at Anelina er så forskjellig som tiltrekker Pitt – aner ikke jeg. En skulle heller tro det var Angelina som ikke ønsket å få barn og ikke Jennifer, men da dømmer jeg igjen ut fra utseende og det viser seg jo at ikke er tilfelle – for glad i barn MÅ hun være Angelina!!! Og det var etter hva jeg leste akkurat hva Brad Pitt ønsket seg – en familie!!

 2. Perla08 says:

  Vilka fina covers! Jen är så mkt snyggare än Angelina tycker jag!

 3. HannahSthlm says:

  Jag kan instämma i en del av det du skriver..måste kännas så jobbigt för Jen att se Brad & Angelina överallt och nu med tvillingar till på köpet..också.Hon verkar så söt!Dock tycker jag Angelina verkar "växt" otroligt som person med Brad & barnen…verkligen en fab 6 barns mamma:)

  Hoppas huvudvärken kryar sig. Själv har jag ffarande jetlag efter Thailand. Både jag och min lille Elliott vaknade 4.30 imorse..zzz.

  Trevlig kväll!

 4. Jill says:

  Angelina Jolie är snygg men det är också allt. Jag tycker hon verkar väldigt osympatisk.

 5. Alinde says:

  Jennifer är betydligt mer tilltalande på alla sätt. Sen tycker jag inte man är en fab mamma bara för att man har många barn. Man kan knappast hinna med dem som individer. De lär var mer utlämnade till att leka med varandra. 6 barn är för många, för vem det än är, tycker jag!

 6. Anonymous says:

  Kända personer har ej tid för sina barn, 6barn ja, men barnflickorna är nog mer med barnen än föräldrarna själva. Barnen får nog ingen jätte rolig uppväxt..

 7. Lotta says:

  Håller med om att Angelina är väldigt vacker men hon kan omöjligt ha tid att ta hand om alla sina 6 barn på de sätt som var och en av barnen förtjänar och behöver! Materiellt sett har de adopterade barnen det säkert bättre men vad är det för ett liv att resa över hela världen, bo på olika hotell för små barn som redan upplevt så mycket jobbigt? Vad de behöver är trygghet, en fast plats med kompisar och rutiner! Det är extra viktig för adopterade barn. Det verkar som om Angelina bara bestämmer sig för att skaffa barn utan en tanke på vad det har för följder för barnen. Hon ser sig som en räddande ängel.Oj, det här blev långt men jag känner verkligen för just detta temat och tycker inte om att man romantiserar och förenklar något så viktigt som adoption och ansvaret man har när man bestämmer sig för att skaffa barn.

 8. jenilita says:

  Jen e så mycket vackrare än angelina . Ja e lite hatisk mot angelina faktiskt.. Det e på grund av att hon startade en affär med brad pitt innan han hunnit göra slut med jen. Självklart var det fel av pitten att vara otrogen.. MEn han e kille va ska man förvänta sej.. VI tjejer bode hålla ihop.. MEn Men.. Fina tidningsomslag! ha en bra måndag:)

  klicka in på min blogg och se hur du kan hjälpa dom hemlösa i vinter kram

 9. jenilita says:

  Jen e så mycket vackrare än angelina . Ja e lite hatisk mot angelina faktiskt.. Det e på grund av att hon startade en affär med brad pitt innan han hunnit göra slut med jen. Självklart var det fel av pitten att vara otrogen.. MEn han e kille va ska man förvänta sej.. VI tjejer bode hålla ihop.. MEn Men.. Fina tidningsomslag! ha en bra måndag:)

  klicka in på min blogg och se hur du kan hjälpa dom hemlösa i vinter kram

 10. Lei says:

  Angelina ser ut som ett tragiskt framfall i ansiktet, innanmätet utanför liksom.

 11. M says:

  Men WOW att vara mamma till 6 barn när hon har flera nannys som tar hand om barnen…

 12. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Tack för alla kommentarer ! 🙂 Ja det råder inga tvivel om att Angelina & Brad har barnflickor men för mig är hon en fabulous mama ändå 🙂

  Kul att ni blev så engagerade ! Både Jennifer & Angelina är ju fantastiskt snygga girls som det är tacksamt att prata om för många har åsikter om dem.

  Önskar er en trevlig kväll ! Kram ! 🙂

  P.S visst är alla cover på dem läckra !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *