Underbar dag!


PRECIS då en turist skulle fotografera mig med en sovande Johanna i vagnen så tittar en nyvaken darling upp 🙂

Jag & Johanna har varit ute i det helt FANTASTISKA vårvädret hela eftermiddagen och nu kom vi precis innanför dörren hemma. Vi är home-alone igen i några dagar och mitt hjärta står brevid mig nu och säger "mamma KOM!" så jag får helt enkelt blogga och visa bilder, dagens outfit mm då hon somnat.

Hoppas att du har har en lika mysig dag som oss!? 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Underbar dag!”

 1. Jessica says:

  Solen är helt underbar! Man får så mkt energi 🙂

 2. Becka says:

  Att jobba är ju inte alltid så mysigt. Idag har varit en riktigt seg dag på jobbet, men nu är jag hemma med min nyblivna sambo (känns konstigt att kalla honom sambo) och myser…! 🙂 Så nu är jag nöjd!

 3. Mia says:

  Vilken fin bild 🙂 Hoppas du får en mysig kväll!

 4. Frida says:

  Vilken mysig bild!

 5. Ida says:

  Jag brukar vara in ofta här på din blogg (har inte lämnat något spår efter mig tidigare) och den är alltid lika kul och inspirerande att läsa! Du har väldigt fina interiörbilder och sen så är även jag stormförtjust i Thailand, Phuket.

  Ha en trevlig kväll!

 6. angelica says:

  Hej!

  Igår fick jag mig ett skratt när en liten tjej lite äldre än din dotter använde huvudet rejält:

  http://onsdagsolordagslottobadadragningarnamedjoker.blogg.se/

  Tack för en kul blogg!

 7. julle says:

  din blogg är verkligen jättegullig!

 8. Josefine says:

  Så kul, vi stod precis på samma ställe som er idag! Puss

 9. Stephanié says:

  hahah söt unge 🙂

 10. Madelene(L) says:

  Hej på er.

  Vi har haft en underbar dag stor sol på en underbar blå himmel.Jag och Emma har fixat i trädgården och fikat så underbart. Så skönt att ha påsklov med sin dotter.Svergie är så underbart när det bjuder på finnt väder.Hoppas att ni har haft en lika underbar dag som vi.Många vår kramar Madelene,Emma.

 11. Varför ville en turist fotografera er?

 12. Så härligt det ser ut med en promenad i solen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *