Underbar höst kofta!

Allmänt

168397-1056
Den här "ögle jackan" är en av mina favoriter i min höstgarderob. Den är lika snygg att ha till en festklänning som till ett par slitna jeans och den är riktigt varm & skön.!

Den här härliga höst koftan / jackan i ull är den underbaraste.! Jag sålde den i min butik och de blev kallade "Gizmo koftan" runt omkring i stan för jag sålde "hur många som helst" och de som hade på sig den fick ofta kommentaren: "Å, har du en sån där Gizmo jacka?!" 🙂 Den är bara helt UNDERBAR!!! tycker jag. ! 🙂

Många av mina kunder köpte den i flera färger trots priset (närmare 4.000kr) bara för att den var så användbar och skön och snygg och med super kvalitet. Den kommer från Anna Holtblad och eftersom den är handstickad så kan den oftast beställas även om den inte finns i butik. 🙂

Nu ska jag fixa till mig och sen ska vi ut. Vi "ses" igen då vi är tillbaka och vem vet – kanske har jag någon shopping att visa er då? 😉

P.S den finns i en midjekort modell också med bälte i livet men jag tycker att den långa är mer användbar.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Underbar höst kofta!”

 1. Alicia says:

  Jättefin kofta!

 2. Kicki says:

  Vilken underbar kofta!!Ser så otroligt mysig ut,där den visas.Kan tänka mig att den är helt underbar att få ha på sig&mysa omkring i.Som vanligt är din blogg trevlig&underbar att få ta del av.Korten på Johanna är så otroligt fina hela tiden&hon är alltid glada på korten.
  Tack för en helt underbar blogg!
  Kicki

 3. Jag äääälskar verkligen modet som är nu med höga midjor(som håller in…ja, du vet) och bylsiga men snygga toppar, avskurna under bysten. Fastän man är lite besviken över sommarens väder så är det något speciellt när hösten kommer och man plockar fram stövlarna och tjocktröjor. Samt det härliga att “boa in sig” på kvällarna!Är man septemberbarn så är man!

 4. Anna says:

  Anna Holtblad har så himla fina koftor! Skulle gärna köpa en svart klassisk från henne som går till höftbenet ungefär, har sett den i rosa på bla Princessan Madeleine, vet du vilken jag menar =)

 5. Sofie says:

  oh my god vilken ful kofta. tur det här inte är någon modeblogg.
  och snälla sluta särskriv, du ville ju skriva en bok, då måste du veta hur man skriver korrekt.

 6. Lea says:

  jäla tjat om detta sär skrivande!!!

 7. Anonymous says:

  ja för det är sjukt provocerande med särskrivning för oss bildade

 8. Anonymous says:

  Tycker också koftan var superful! Lila. Och ful. Som sagt.

 9. AnnaStina says:

  Alicia-
  Thanx! 🙂
  Kicki-
  Tusen tack snälla du för ditt trevliga inlägg! 🙂 Ja, det är något helt speciellt med hösten då man får mysa runt i sköna stickade kläder och mysiga jackor & halsdukar 🙂 Jag önskar dig en riktigt härlig helg! *Kram* 🙂
  Madeleine-
  När fyller du år? Jag håller med dig i allt du skriver! 🙂 Att “boa in sig” är ju vara helt underbart! 🙂 Jag hoppas att du njuter helgen och att du gör något riktigt mysigt i kväll!? *Kram* 🙂
  Anna-
  Jag vet PRECIS vilken kofta du menar! :)Den koftan är en investering för den är tidlös och kvaliteten är helt enastående så den tycker jag ABSOLUT att du ska shoppa! 🙂 Madeleine är sååå FIN i sin rosa 🙂 Själv har jag haft den i svart i måååånga år och den såg ut som ny heela tiden så Anna Holtblads kvalitet är som sagt helt unik! Tyvärr sålde jag min till en veninna förra året och det ÅNGRAR jag… skulle vilja ha en ny.. En dag så.! 🙂 Önskar dig en underbar helg. *kram* 🙂
  Lea-
  Jag håller med dig 🙂
  Sofie + ni anonyma:
  När jag börjar få anonyma + mindre trevliga inlägg så vet jag att jag har lyckats göra en BRA blogg med många läsare. För det är när det går bra som det finns sånna som önskar att det ska gå dåligt. Jag önskar er en underbar helg! *kram*! 🙂 P.S Lila blir största färgen våren -08, men den här koftan är rosa.

 10. Amelie says:

  Alldeles riktigt AnnaStina,du skrev precis det jag tänkte när jag läste Sofie+anonyma. Usch för missunsamhet!

 11. Frostie says:

  Elsker denne bloggen. Det er så mange fine tips. Har bestilt meg cotton clean produkter.;)
  Er det vanskelig å starte sin egen butikk? Kunne tenkt meg å starte butikk selv. Synes det mangler noe i min by.
  Stå på, og fortsett med den flotte bloggen, og de vidunderlige bildene. 🙂

 12. Anonymous says:

  din blogg får gå hur bra som helst. det handlar inte om att man inte unnar dig det, absolut inte. Förstår att det är enkelt för dig att ta till det, men det är inte så. Varför kan du inte bara ta till dig när man skriver att det är irriterande med särskrivning? Varför vill du inte bara lära och dig och bli bättre? du får ju inte vara dum.

 13. Liz says:

  Då var vi där igen.. världen är alldeles full av elaka människor som bara vill göra andra ledsna och olyckliga. Skämmes på dig du anonyme för att du är en av dem!

 14. AnnaStina says:

  Frostie-
  Tack snälla du för ditt jätte trevliga inlägg! 🙂 Nu blev jag glad! 🙂 Ang. att starta egen butik så är mitt svar: om man har den rätta viljan, ett stort engagemang och inte är rädd för att “ta i” så är det inte svårt att starta butik. Men det är krävande tidsmässigt och ekonomiskt. Du måste gå in för det du gör 110% och veta att man inte får något gratis, det är HÅRT jobb som gäller men det är det värt för det är FANTASTISKT KUL att starta eget och att driva eget företag!! 🙂 Men att starta en egen butik handlar om SÅ mycket mer än att stå bakom kassan och hjälpa kunder. jag kan skriva galet mycket om det här men om du vill veta mer så får du mejla mig. *kram* 🙂
  Liz-
  Thanx!! *kram* 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *