Underbara gamla mormor!

Allmänt

Underbara gamla mormor!
Söndag var vi och besökte min 89 åriga gamla härliga mormor Signe i Kalix (ligger 7 mil norr om Luleå). Som synes så äter jag Kina snacks… och i glasen är det Festis, min fravvo! 😉  Mormor börjar bli väldigt gammal….orkar inte prata så mycket och orkar inte vara uppe så länge. Känns alltid väldigt skönt att ha varit där!

Nu sover prinsessan. Hon har kommit in i en rytm då hon somnar vid 22 men det är egentligen helt OK. Hellre det och att jag slipper vara på sovrummet från 20-22…!

Sedan en tid tillbaka äter hon gröt & päron puré varje kväll vid 18-19. Sen – när vi var i Luleå på middag hos min vän Lotta m familj fredag kväll så hade Lotta hemma "Baby Plus" från Semper ( en morsmjölks ersättning) som vi testade på sessan och hon Ä L S K A D E det!! Så – nu har jag med mig typ 20 förpackningar hem till Oslo (min resväska var TUNG….! )  Hon har mumsat i sig hur mycket som helst flera gånger idag så nuförtiden blir det egentligen inte så mycket pupp på dagen, mest på morgon och på kvällen då hon ska somna också på natten förståss! Otroligt skönt och bra att hon älskar att äta från flaska!

Hon är så glad i det att när jag haft henne i Baby Björnen på resan och själv druckit tex en Bon Aqua, så har hon tagit flaskan ur mitt grepp och fört den till sin munn!

Nu är klockan strax efter 22.30 och jag ska faktiskt gå och lägga mig hos sessan för jag är super trött efter resan. Måste bara äta nåt först… blev lite dåligt med middag idag. Imorgon kommer JIG hem från Las Vegas och jag LÄNGTAR!! Han har varit borta över 1 vecka och jag tror faktiskt att det här är det längsta vi varit i från varandra sedan vi möttes? Vi är ju ofta från varandra pga jobb resor, men de brukar vara typ 3 dagar i taget, inte mer…

Ska sova gott nu så att jag orkar skriva mer i morgon! God natt!

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Underbara gamla mormor!”

  1. kjersti says:

    GRATULERER med halvtårsdagen,prinsesse Johanna 🙂

    De beste ønsker, kos og klem fra Kjersti!

    Ps. Sees i morgen til lunch, blir kos!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *