UNDERBARA SÄNGKLÄDER…!

Allmänt

Glad lille lördag mina kära bloggvänner! 

Jag har inte ord för hur glad, tacksam, lycklig och obeskrlivgt STOLT jag är just nu!!! för min älskade J fick världens bästa återkoppling på sin stora redovisning igår. Alltså WOW!!! Mitt hjärta svämmar över… Och tänk vilken skillnad det gör då läraren tar sig tid att strössla feedback och beröm över sin elev. J har verkligen en helt otrolig lärare i entreprenörskap och marknadsföring och det betyder så enormt mycket.  På tal om det så ska jag uppdatera mitt inlägg om gymnasievalet och lägga till både bildtexter och bilder i mina 2 tidigare inlägg så jag meddelar er när det är gjort. Var det kanske något av era barn som var på Åpen Dag på OHG igår?  De hade rekord många besökare!

Idag har vi girls en “day off” vilket känns helt otroligt lyxigt. Det är första gången som J får uppleva en ledig onsdag (de andra eleverna har alltid haft det var 5:e onsdag men inte J p.g.a. att hon tog en extra kurs i VG1) och denna fridag kunde inte komma mer lämpligt efter gårdagen.  Så – idag ska jag njuta mor och dotter tid, något jag sätter extra stor pris på efter att Johanna studerade i England hela höstterminen,  för i morgon lyfter jag mot Luleå.

 

Gizella älskar när jag bäddar rent. Hon kommer springande så fort hon hör vad jag gör också leker hon kurragömma mellan lakan och täcken…  Och alltså finns det något härligare än nytvättade fräscha krispiga sängkläder?  Sen så är jag super kräsen när det kommer till känslan på sängkläder så det var extra spännande att lägga sig i nya igår… 

 

Jag köpte dessa sängkläder för säkert 6 månader sedan men öppnade inte förpackningarna förrän igår. Köpte de i en size som skulle matcha nya fluffiga extra långa duntäcken och nu är dessa lovely täcken äntligen här så då kunde sängkläderna invigas och alltså de är såååå sköna!  så det var 100% lyxig hotellfeeling i sängen i natt.

 

Tittut! 

 

Jag har alltid gått för Lexington då jag shoppat nya lite lyxigare sängkläder men så köpte jag Mille Notti till Johanna och kände att kvalitén var helt amazing så nu var det min tur and I love it.   Har du något favorit märke som du shoppar sängkläder ifrån?

 

Önskar dig en riktigt riktigt fin lille-lördag fylld av härlig energi och festliga stunder!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

53
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “UNDERBARA SÄNGKLÄDER…!”

 1. CE says:

  Mille Notti, Gant eller Höie, inget annat. Vår katt älskar också när man bäddar om. Han kan ligga och sova djupt men kommer som ett skott när han hör att man drar av lakan och madrasskydd. Sedan ska det lekas tittut :-).

 2. Tove says:

  Mille Notti, framförallt Nuvola, Schlossberg (sååå sköna men inte så många snygga..) och Yves Delorme. Svindyra men vi har bara två uppsättningar per säng och tvättar efter varje byte. Fungerar bra för oss 🙂

 3. Karolin says:

  Sååå nyfiken på vilka täcken du köpt? Älskar också nybäddat och är suuuper kräsen. Ska spana in dessa du tipsat om!

  Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *