UNDERBART MED SÖNDAG.

Allmänt

Dagens reminder: håll fokus på positiva tankar.

GLAD söndag sweeties!

Jag väcktes av att en söt liten J låg vid min sida i stora sängen och ville spela spel på min i-phone. Det är Hugo Race som gäller och hon tvingar mig att spela då jag är helt nyvaken för hon tycker att det är så kul när jag kraschar direkt 😉

Nu pågår barnTV på stua och själv myser jag med Nyhetsmorgon och inspirerade magasiner men ska snart hoppa i duschen för i dag är planen att ta en tur till Gave & Interiør mässan + att fixa här hemma. Vill starta veckan med ordning & reda omkring mig. Och shit så kul att Peter Jöback ska spela huvudrollen i The Phantom of the opera på Broadway.  Tror minsann att det är dags att få till den där New York resan någon gång till sommaren… !

My inspiration = mix av danska & norska blader.

Oj, nu vill J teckna så har lovat att söka fram några pennor som är på vift.  Det är som sagt läge att få ordning här hemma i kaoset  😉

Njuuuuut din sköna söndag !

PuSs & kRaM!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “UNDERBART MED SÖNDAG.”

 1. Charlotte says:

  Feelgood i all ära, men “no negative thoughts allowed” var bland det löjligaste. Då lever man i någon slags låtsasvärld.

  Mina negativa tankar är många idag när min son har influensa och hög feber för femte dagen i rad. De positiva är också några stycken, men vilken värld försöker man visa upp om man bara är klämkäck?

 2. gizmolina says:

  Jag har också många negativa tankar som surrar i mitt huvud och just därför gäller det att fokusera på de positiva för annars finns det risk att de negativa övervinner dem och det vill vi ju inte. Livet är en berg o dal bana och det är verkligen inte lätt alla gånger så ta mina dagens tänkvärda för det de är. En reminder om att vi aldrig får sluta att fokusera på de positiva sakerna i livet. Det är de som håller oss gående ! 🙂 Skickar krya på till din son. Hoppas att han snart dansar igen. Kram !

 3. nilla says:

  Du har en fantastisk blogg som ger mig ny positiv energi varje dag. Här får jag så mycket inspiration på kläder, hur jag kan göra lite fint hemma, eller hur glad man blir av tulpaner och färgen rosa :-))
  Tack fina du för att du tar dig tid att ge oss allt detta.
  När åker ni till Thailand? Vi ska åka till phuket i mitten av mars, och tänk om jag fick säga hej till dig då.
  Kramkram och ha en fortsatt härlig söndag.
  Nilla

 4. Linda K says:

  Hoppas din söndag varit härlig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *