Underbart skönt för 30 kr.

Allmänt


Till detta trevliga ställe ska jag gå fler gånger. Super söt personal och bästa franskamanikyren jag fått här nere (fast jag kanske inte ska säga så mycket före jag ser hur länge den sitter… 😉

Phuket kl. 00.30, natt mot lördag.

Jag toppade min lyxiga "egendag" med att droppa in på ett "SPA" då jag kom tillbaka till Kata och där fick jag fixat franskmanikyr (pedikyr) på tårna. Och jag vet inte hur de lyckas? men detta tog ca 45 min, och då var det bara att fila till naglarna & lacka hon skulle göra . Men strunt samma att det tog tid, det var underbart skönt och jag hann t.o.m. somna till en stund i den sköna stolen… lovely ! 🙂

 
Jag blev jätte nöjd med resultatet . Trivs bäst med franskt på tårna.

Nog är det lite imponerade att dessa små "spa" bjuder på en liten kyld handduk att torka händer & ansikte med + en kopp med fräscht kallt vatten (ser ut som vattnet man får på flyget, ni vet en plastkopp med folielock) och att hela kalaset bara går loss på 150 bath  ( vi snackar 30 nok !)

Livet är härligt ! 🙂

Kategori: Allmänt | 24 Comments

24 responses to “Underbart skönt för 30 kr.”

 1. Libbe says:

  Kan inte annat än vara avundsjuk när man sitter i skånskt mögväder. Njut

 2. Anna says:

  Åh så lovely, och snyggt blev det, jag tycker också bäst om franskt på tårna på sommaren, riktigt FAB 🙂 Vilken härlig dag du har haft, kramar Anna!

 3. mimmi says:

  det ser riktigt skönt ut 🙂 har funderat på att bjuda min pojkvän i sommar till något sånt 🙂

 4. Mamma 20 år says:

  Aaaaa vad skönt det ser ut! Måste till Thailand nån gång! Trevlig helg =)

 5. Anna says:

  Åhh vilken underbar lyx 🙂

 6. Camilla says:

  Vad hette stället du fick pedikyr på idag? Jag ska till Kata beach i mars och skulle gärna skämma bort mig själv med fina fötter då! Kram och tack för bästa bloggen av alla!

 7. Linda says:

  hihi..franskt på tårna är sååå snyggt… det har jag i min banner på min blogg…. made in thailand…. hutlöst billigt… nu blir jag så där avis på dig igen 😉 … ha det bäst!

  Kram L

 8. frida says:

  Känner ju en tjej som blev lite avis…

 9. Tiina says:

  Hihi på just den salongen eller vad man ska säga satt jag, min mor, min moster och syster och jag hade samma stol som du satt i 😉 Trevlig personal och duktiga, fast att lacket har en förmåga att försvinna i saltvattnet! 🙁 Hoppas ni har det mys där nere 😀

 10. lime wire says:

  good quality post thanks

 11. Ohh very much thanks admin

 12. mp3 indir says:

  Great! Thanks for post

 13. Ohh very much thanks admin

 14. film izle says:

  Great! Thanks for post

 15. sesli chat says:

  good quality post thanks

 16. I enjoy reading Your nice site! Check new interesting news regarding Egypt property and Egypt real estate Thanks!

 17. Hello, look at those blogs about wrexham web design and web design wrexham, Thanks!

 18. website says:

  Good tips, thank you to the author. Its comprehensible to me now, the usefulness and importance is mind-boggling. Many thanks again and good luck!

 19. okay.. this post made me thinking, buy finasteride, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]buy finasteride[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription buy finasteride, pbj,

 20. iiaxvkzelvw says:

  NBDd49 sypzazbbhaiy, [url=http://fubijxiufpzc.com/]fubijxiufpzc[/url], [link=http://gcynhxhssdim.com/]gcynhxhssdim[/link], http://kjpsdlmwllrx.com/

 21. Thanks for this wonderful post.Admiring the time and effort you put into your blog and detailed information you offer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *