Underkläder, Cat Deeley & en modeserie…


Klänningen/kjolen från H&M gick jag och väntade läänge på innan den dök upp i butik… Den är riktigt fin!

Phuket kl.23.00, tisdag kväll.

Varsågoda, här får ni se mina uppdrag i förra numret av Kamille (nr.25). 

Jag har valt ut finaste underkläderna, inspirerats av Cat Deeley och stylat en modeserie på 8 sidor med en Mor & Dotter som vunnit “en dag som modeller” i en TV-serie där de medverkat.


Du har väl inte missat Sonia Rykiel hos H&M? (jag var den första som fick se & låna plaggen då jag gjorde detta uppdrag) och den svarta underklänningen/kjolen från Princess Tam-Tam är min absoluta favorit. Finns ingen battre ! (tycker jag…).


En Mor + Dotter fick vara modeller för en dag och resultatet blev en 8-sidig modeserie där de visar upp klassiker (svart byxa, kappa, kavaj/dressjakke og den lilla svarta). Vi hade en riktigt trevlig dag i studio!

Jag jobbar med nästa nummer av Kamille Mor & Barn som kommer ut i mars och undrar om ni har något önsk om star-mamas jag ska göra “stjel mammastilen” på ? (tidigare har jag gjort på Gwen Stefani, Katie Holmes, Kate Hudson, Sarah Jessica Parker, Denise Richards och Heidi Klum så ingen av dem är aktuella den här gången). Tipsa mig gärna ! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Underkläder, Cat Deeley & en modeserie…”

 1. Anne says:

  Hadde jo vært kjekt og blitt inspirert av noen norske mammaer, som feks Pia Tjelta, Vanessa Rudjord, Mette Marit, og ikke minst DU!

 2. Linn says:

  Nicole Richie och Jessica Alba

 3. Katarina says:

  Jag tycker att Cindy Crawford och Elle McPherson är riktigt stiliga "hot mamas". Sen är Kate Moss också väldigt intressant.

 4. Linda says:

  Jessica Alba og Angelina Jolie.
  Gisele Bündchen (men hun er kansje litt fersk mamma)

 5. Linda says:

  Jessica Alba,Angelina Jolie og Gisele Bündchen( men hun er kansje litt fersk mamma)

 6. hegemk says:

  og som alltid i slike blader og butikker og nettbutikker…o.s.v. så savner jeg mor og SØNN klær….;)dere jentemammaer er bortskjemte i utvalg av klær…;) men samtidig så var det vel mammaen du skulle fokusere på kanskje…

 7. maria says:

  Hej!
  Angående önskan om star mamas föreslår jag norska Mette, danska Mary, svenska Pernilla Wahlgren eller Jennifer Lopez.

 8. Ingela says:

  Den alltid lika vackra Reese Witherspoon…
  Annars håller jag med Katarina; Cindy eller Elle skulle inte heller vara helt fel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *