Ut på tur.

Allmänt

168397-583

Vi var nyss ute en tur för jag skulle shoppa Aftonbladet. Men det regnade ( vi har ju ingen koll på vädret här bakom plasten.. ) och Aftonbladet hade tyvärr inte kommit idag och hjärtat ville att jag skulle bära henne hela tiden så vi gick snabbt hem igen 🙂 Skönt i alla fall med lite friskluft!

Nu ska här badas, sessan är sååå trött..

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Ut på tur.”

 1. Sofia says:

  Hej AnnaStina!
  Skrev till dig för ett tag sen ang tips och ideér för att få ett fint prinsessrum! Skulle maila dig så skulle du hjälpa mig men hittar inte din email.. Så otroligt fint rum Johanna har! =) Letar som en galning efter sidor på nätet med bra barninredning men gud vad svårt.. Babygymet som ni har är fantastiskt fint! Används det mycket? Kramis Sofia/Lidköping

 2. Angel says:

  Åh så söt bild

 3. AnnaStina says:

  Hej Sofia!-
  Förlåt att jag inte har svarat dig 🙁 inte alls min mening. Min mejl adress är: gizmolinas@hotmail.com . Mejla mig gärna! 🙂 så ska jag hjälpa dig så gott jag kan! 🙂
  Angel-
  Tack! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *