Ut på tur, aldrig sur…!

Allmänt

168397-970
Jag har på mig mina stoooora Dior idag p.g.a. att jag varit galet trött idag efter en alltför sen läggtid igår.. Tunikan är den nya från By Malene Birger och min skinnjacka från "Stella Nova" har jag haft i flera år.

Nu är vi hemma och jag är i full gång att fixa "korvstroganoff med ris", det kan jag bli sååå sugen på ibland, som idag tex.! Tyvärr är ju Falukorven 1000 gånger godare i Sverige (det går nästan inte att få tag i falukorv i Norge…) men när man mixar den norska med alla kryddor och annat så funkar det 🙂

Min vän Kjersti fotade oss ute på vår tur då sessan sov. Vi mötte henne som hastigast och jag (och JIG)  fick de  UNDERBART vackra rosorna av henne & hennes man som "gratulation" till Johannas första dag på dagis. Tusen miljoner TACK vännen min.! 🙂 De värmde mitt mamma hjärta idag…..! 🙂

Nu ska jag sätta rosorna i vatten och fixa klart maten här. Senare i kväll tror jag att jag ska ta och fortsätta "the story of my life"… vi får väl se… 😉

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Ut på tur, aldrig sur…!”

 1. Angel says:

  fina rosor,helt underbara vänner du har.

 2. Viktoria says:

  Hot mama 😉 outfiten var kanon snygg! Vilka vackra rosor, älskar vita!!

 3. Linda says:

  Tunikan är helt fantastisk, verkligen!! Söta kompisar som ger rosor på STORA dagen 🙂 Trevlig kväll! Kram Linda 🙂

 4. Stina says:

  Vilken grymt snygg outfit! Precis i min stil, så vill jag se ut hela hösten. Supernice mama!

 5. Lisa says:

  Så snygg du va idag då!

 6. Sessan says:

  Sooo nice ;0)
  Hade givit vad som helst för den tunikan, perfekt för mig som inte är tråd smal längre !!

 7. Prinsess Jessica says:

  Wow vad du är hot darling 🙂
  Jag blev förtjust i dina skor. Varifrån kommer dom ?
  Vad gulligt att Ni fick vackra blommor idag ! Sånt gör en lycklig 🙂
  Krameli kram 🙂

 8. Maddiie : ) says:

  Hoppas jag också blir en sådär snygg mamma 😉

 9. a says:

  ahh! vet att ballerinorna inte precis är nya, men dom är ju bara så söta! får man fråga var du har funnit dom?? kram o tack på förhand:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *