Ut på tur aldrig sur!

Allmänt

168397-1622

En pigg & vaken Johanna kryper runt här nu efter sin "nap" 🙂 Och själv har jag precis ringt stylisten som gjorde en julbok hemma i min "Carrie lägenhet" för jag har ännu inte sett boken så nu ser jag fram emot att få den i posten!

Nu ska vi klä på oss och gå ut!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Ut på tur aldrig sur!”

 1. trine says:

  Darling, ønsker dere en superfin dag.
  Stor klem Trine

 2. Anna says:

  Vad söt hon är den lilla! 🙂 ha en mysig dag!

 3. Sanna N says:

  Ha en bra dag på er, här i Gävle ha rvi regn så vi ska mysa inne o göra god middag…

 4. hannahsthlm says:

  Gud sååå söt!:-)

 5. Gabriella says:

  Hej,
  Har läst din blogg ungefär en månad och ville bara säga att jag blir så glad och får energi när jag läser dina inlägg! 🙂 Hoppas att du och Johanna har en toppenhärlig dag med en massa rosa inslag! 🙂

 6. Vilken söt krage. Ha en bra dag;)

 7. Hej Vännen! Hoppas Ni har haft finare väder än vad vi har haft…regn hela långa dagen! Men jag hann med shopping i 3 timmar, kolla resultatet i min blogg =) Hittade bl annat en “AnnaStina” grå a-linje tröja/tunika, HM trend för 398:-! Skynda fynda! =) Nu har sambon åkt iväg för att tvätta bilen och byta till vinterdäck men när han är tillbaka så åker jag en sväng till IKEA *yes*.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *