Ut på tur aldrig sur…

Hjärtat i mössa från Soup Store, jacka Benetton, ullbyxor Ulvang, cashmere Hello Kitty halsduk och skor Ugg (från Zimba).

Idag blev det en kort tur ut och eftersom J inte är helt i form ännu så fick hon åka limo (barnvagn). Först var vi innom SyStua (måste ha med mig hela jeans på weekendturen) och sista stopp var Meny för att handla middagsmat. En gång snart ska vi börja veckohandla 😉

Ett tecken på att skid-VM kickar igång i Oslo i veckan. Jag ska föresten på en cool öppnings-show + fest på torsdag som jag verkligen ser fram emot.

Ser ni lyckan i J´s ansikte över att få klättra på en snöhög för första gången sedan onsdag. Jag höll inte på att få ner henne..  😉

Min dagensoutfit är föresten en Odd Molly nr.230 (almost black) och svarta byxor från Robin´s jean som strax byts ut mot ett par mysbyxor. Johanna tecknar för fullt vid min sida (hon har varit sååå kreativ idag) och snart slår jag på Halv åtta hos mig (svenska TV4). Ett mysigt program tycker jag! Brukar du se det?

Kos dig i kväll ! Tänd ljus och kryp upp i soffan 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Ut på tur aldrig sur…”

 1. Linda says:

  Oj ja! Jag gillar halv åtta 🙂 Ofta roliga personligheter! Jag gillade din rubrik också, den fick mig att tänka på Gran Canaria, där gick det alltid en reklam på radion där de sa:
  Var icke sur, gå på tur!

 2. Mirva ♥ m. -04 & -05 says:

  God kväll!

  Vilken lycka i Johannas ögon att få komma ut i snön. Hoppas hon kryar på sig nu, jag antar att hon också följer med på weekend? Hittar inte #230 på Odd Mollys hemsida, kanske fel siffror?

  KRAM Mirva

 3. Karolin says:

  Jag älskar det programmet! Härliga personligheter och härlig blandning på människor denna vecka! Spännande mat idag! Vad tyckte du? Trevlig kväll!!

 4. Reidun says:

  Så bra at Johanna er p bedringens vei…godt å få litt frisk luft etter mange dager inne.Dere har så fne antrekk begge to!!!

 5. Anna i Kalix says:

  Så fint att Johanna är på bättringsvägen 🙂

  Tycker “Halv åtta hos mig” är bra på alla sätt och vis. Man får tips på mat men även inredning ibland… Kul att “träffa” alla olika människor. Men halv åtta vore inte nåt utan Helge 😀

  Önskar er en fin dag!
  Kram

 6. D I N A R A says:

  Underbart att ni börjar bli krya! Här har vi sjukstuga och alla små har åkt på dessa basilusker. hoppas att man håller sig frisk nu till sommaren 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *