Ut på tur aldrig sur!

Allmänt

168397-546
Här är vi på väg hem från parken igår..

Mitt hjärta får ofta för sig att hon INTE vill vara i vagnen nuförtiden så – jag bär och bär och bär… Bra träning för min mamma kropp 😉

Nu måste jag passa på att äta frukost och få gjort lite saker innan sessan vaknar. Sen ska vi ta en tur ut och njuta frisk luft för det är verkligen inte kul med detta fasade arbete 🙁 Och nu tror jag dessutom arbetarna tagit ferie för jag har inte sett till dem på ett par dagar? Inte helt bra… blir säkert inte klart i september som planen är så vi får nog helt enkelt resa bort igen tror jag 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Ut på tur aldrig sur!”

 1. bini says:

  Underbart mysig blogg! Vilken mamma du verkar vara. Nu längtar jag tills jag själv får barn. Är väl inte direkt mogen för det nu men hehe, får vänta några år! 🙂
  Vad söta ni är!

 2. Camilla says:

  Wow, ni ser ut som två filmstjärnor på den fina svartvita bilden.
  Om du mailar mig (för visst kan du se min mailadress?) så ska du få se hur sexåriga prinsessor kan se ut 😉
  Ha en skön eftermiddag!
  Kram Camilla

 3. Trevlig blogg Hit återkommer jag

 4. Trevlig blogg Hit återkommer jag

 5. AnnaStina says:

  Bini-
  Tack för att du tycker om min blogg och vad härligt att jag kan inspirera till att en dag få barn! 🙂 Jag fick min prinsessa då jag var 35 så var sak tar sin tid 😉
  Hej Camilla!-
  Thanx! 🙂 Jag kan tyvärr inte se din mejl adress men du kan mejla till mig: gizmolinas@hotmail.com Jag ser fram emot att se bilder! 🙂 Jag tänkte lyxa med frukost i lugn & ro på morgon men precis då jag skulle ta första tuggan vaknade mitt hjärta 😉 Så – nu äter jag, leker och bloggar. Tur man är tjej så att man kan göra många saker samtidigt! *skratt* 😉 Önskar dig en super dag!
  Att ha det gott-
  Tack så jätte mycket & välkommen tillbaka! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *