Ute på tur.

Allmänt

168397-693

Idag gick jag, sessan och JIG en tur i Bogstadveien som är en shopping-gata som vi bor extremt nära. Var bara innom ett par butiker och sen gick vi raka vägen till Odeon där vi åt jätte mysig och lååång lunch. Vi köpte med oss bladet på vägen, jag köpte ett av mina favorit magasin: engelska "Red".

Jag åt wok med scampi också delade vi på en flaska gott vitt. När hjärtat vaknade fick hon pommes och sen busade hon i soffan och vinkade till personalen och hade det hur bra som helst. 🙂 Hon är så "hemma" där nu att personalen säger "Hej Johanna" när vi kommer 🙂

Nu nattar JIG hjärtat och jag NJUTER av att , som omväxling, få en liten "paus" i nattningen..! Ska snart ta över och ge hjärtat Baby pluss. Vällingen fick hon nyss i soffan framför "Sommar Krysset" på TV4 med duktiga prog. ledaren Gry Forsello från Luleå. 🙂

Hoppas du har en kul lördag kväll?!

P.S jag hittade en perfekt lite kortare underklänning i svart silke att ha under Day tunikan på H&M, den gör att tunikan "faller" snyggare. Ett tips till dig som eventuellt gått och shoppat tunikan…. 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Ute på tur.”

 1. Mamma till två små pojkar says:

  Haloj där på andra sidan! =) Visste du att Gry gifte sig förra lördagen? 🙂 Jag har fortfarande inte kommit till stan…och shoppat tunikan, kan du tänka dig…men silkesunderklänningen från HM fanns kanske bara i svart? Inte i brunt? Har varit hos frissan idag och gjort slingor (utväxten) och klippt mig. Blev så superbra igen. Och så passade jag på att köpa hårspray från Matrix, älskar det märket vad det kommer till hårprodukter. Och så hittade jag nya jeans också. Alltid nåt =)
  Så Johanna börjar bli en riktig liten kändis i krokarna 😉 Hon hinner ju säkert få ett stammiskort dit innan hon ens fyller 1 8 år, hehe =)
  Jag går och tänker på Paris-resan varje dag. Måste bl annat shoppa en ny resväska innan. Personalen i en butik sa att väskans storlek inte spelar nån roll utan bara vikten?! Du som är ute och reser jämt, stämmer det? 🙂

 2. AnnaStina says:

  Hej där! Vilken Gry menar du? som gift sig? Ja, silkesklänningen såg jag bara i svart. Låter härligt med frissan besök 🙂 Jag ska till min den 10:e.
  Var är det du ska börja jobba nu? Vilken bransch jobbar du i ? Jag blir ju så nyfiken! 😉 Om inte Johanna får ett VIP kort av dem i 18 års present så blir jag sur! *ha ha*, så ofta som vi är där. 🙂 Men du, ang. Paris och resväska- SJÄLVKLART har det ju betydelse vilken storlek du köper. Jag shoppar alltid den STÖRSTA som finns men det är viktigt att den är LÄTT för nu har SAS (och säkert andra bolag också) blivit SUPER noga med vikten på bagaget. De har kommenterat min enorma (hmm..) bagage vikt varje gång jag rest sista tiden och jag har bara haft flax som inte åkt på att betala övervikt. Så – köp en STOR men LÄTT väska så får du med dig allt du vill ha! 🙂 Paris är en UNDERBAR stad! och det finns sååå BRA shopping där att du måste spara lite plats i väskan så du rymmer allt när du ska hem 😉

 3. Mamma till två små pojkar says:

  Gry Forsell, hon från Sommarkrysset. Hon gifte sig med sin Alex förra lördagen. De har ju en 4-årig son, Vincent, och nu står det i skvallerblaskan att hon så småningom vill ha fler.
  Jag ska börja jobba inom försäkringsbranchen =) helt nytt för mig som har jobbat med ekonomi sedan 2001. Men det ska bli så spännande!
  Hmmm, då får den i alla fall vara stor och så behöver jag ju inte ta med mig extremt mycket hemifrån…för jag shoppar ju alltid nåt =)

 4. AnnaStina says:

  Å, den Gry, ja- jag vet att de gift sig. Har sett fina bröllopsbilder i tidningarna 🙂 Försäkringsbranchen låter intressant! LYCKA TILL! 🙂 Det är alltid spännande att börja nytt jobb med ny arbetsplats och nya kollegor.!

 5. Mamma till två små pojkar says:

  Tack ska du ha, ja, just nu är jag rätt nervös. Men det ska ju vara lite pirrigt att börja på ett nytt jobb =) ska börja med att gå på en kurs med en norrman som är lika ny som jag =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *