UTESERVERINGSPREMIÄR.

Allmänt

13164444_10153509264125796_823116027560987950_n

Klart vi skulle knipsa en wefie.

Vänner alltså… vilken obeskrivlig skatt de är att ha i sitt liv. Och de där riktigt nära som man kan prata om allt med och som alltid finns där, de är så värdefulla och ger så mycket lycka & glädje. Och idag var en av mina allra bästa på Luleå visit.  Jag hämtade upp Jonas på flygplasten, tog med honom på en rundtur i huset (han hade inte varit upp sedan vi flyttade in) och sen landade vi på en sooolig uteservering inne i stan. Det var föresten uteserveringspremiär i stan! för det här var den första som öppnat för i år och de kunde ju inte få en bättre start för det här var årets varmaste dag so far!

Så – där satt vi i solen och åt lite lunch och uppdaterade oss på allt som hänt sen sist innan J skulle vidare till foto-jobb på P3 Älskar som är stan idag.  Sen tog jag en prommis hem (härligt att bo så nära allt) , lagade thaimat till middag och nu är lilla J på sleepover hos sina söta vänner.  Så ja, detta är verkligen en riktigt härlig fridag! 🙂

13178910_10153509266280796_2499817346988606052_n

Dagens lunch = en klassisk räkmacka och ett glas vitt. M.u.m.s.

Nej, nu ska jag chilla med nya Sköna Hem, Residence och kanske en film… Såg föresten en OK film på TV häromdagen, The Proposal, gammal sak men om du inte sett de så är den ett tips!   Har du något bra feelgood – filmtips?  Tipsa mig gärna!

Nu njuter vi kvällen! 🙂

Godnattkramar!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “UTESERVERINGSPREMIÄR.”

 1. Jannica says:

  Rekommenderar The Intern, härlig feelgood film som utspelas i New York!

  • gizmolina says:

   Ha, ha, vet du – det är precis den filmen jag tänkte se i kväll! 🙂 Hade tänkt se den på flighten hem från New York men somnade och började se den på en Bangkok flight i julas men somnade då också…zzz… så ja, det är verkligen dags!

   Önskar dig en fortsatt härlig kväll Jannica! Kram! 🙂

 2. Sofie says:

  Vi pratade faktiskt film i går o jag kan rekommendera en fransk (!) film som heter Samba. Helt fantastisk. Samma huvudrollsinnehavare som i filmen en Oväntad vänskap som jag också älskar!

  • gizmolina says:

   Så härligt med ett par franska filmtips! Tusen tack Sofie! De ska ses vid tillfälle! 🙂

   Önskar dig en riktigt solig & festlig fredag! Kram!

 3. Jonas says:

  Kan man börja ett besök i Luleå bättre än med dig?! Tack för mysig eftermiddag <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *