V.A.R.D.A.G.S.L.Y.X. & GAVETIPS!

Allmänt

IMG_0529

Ett par av mina favoriter: svenska Family Living & mama.

Att komma hem med nya inspirerande magasiner är vardagslyx på hög nivå!  Jag bläddrade igenom dem när jag mumsade i mig lite lunch och nu ska jag dyka in vår lilla walk-in-closet och söka efter min kattmask inför morgondagens trick or treat.

Och på tal om halloween… Monster High är ju lite av det nya Barbie sedan en tid tillbaka (J har ett helt gäng med dockor) så när jag hittade den här toppen (som egentligen är lite to much i mina ögon men J looooves it)Lindex häromdagen så visste jag att den skulle bli succé! 😉 Den + gaveboxen med shower gel, hand & body lotion, body spray & ett armband blir dagens present tips till er som har barn / syskon / vänner / släktingar i Johannas ålder för de passar perfekt som gå-bort-presenter i helgen (och självklart även som julklappar).

10593188_10152379395465796_8235796791338772444_n

Johanna ska få gaveboxen i halloween present i morgon så shhhh… säg inget till henne! (den är en hemlis) .  Och vi ska föresten köra en Monster High film där de firar halloween som avslutning på festen i morgon.  (ett tips det också!)

Nej, nu ska jag iväg ut igen för att hämta hjärtat på jazzdansen. Hej och hå vad det går…!

Och tänk -på söndag är det n.o.v.e.m.b.e.r.! Hur galet som helst!  🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “V.A.R.D.A.G.S.L.Y.X. & GAVETIPS!”

  1. Ingvild says:

    Hei!
    Takk for en blogg full av inspirasjon! Kan du ikke ta et lite bilderas fra Johannas rom? Vi er på gang ned ominnredning og oppussing her hjemme og inspirerende ideer er høyt verdsatt! Ønsker meg også etpar innlegg med julegavetips, ting som Johanna ønsker seg, min eldste datter er like gammel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *