V.I.N.T.E.R.F.E.R.I.E.

Allmänt

Gooodmorgon sweeties!

Vad mysigt att vakna till vinterferie och 2 söta girls som kom in till mig med frukost på sängen. Fast speciellt ätbar var den inte… var mest godis-geggamoja…och några rån som fått smör på sig i går kväll och då blir de ju gaaaanska mjuka typ…   Men det är ju tanken som teller! 😉  Jag har en hel del att fixa idag eftersom vi reser i morgon också ska jag försöka bli klar med sovrummet som blir SÅ mycket bättre nu.  Tänk vad lite om-möblering kan göra!  Nu önskar jag mig bara lite nya sängkläder också… gärna från Lexington

Vad ska du göra på vinterferien föresten? Om du har ferie nu? Vet att alla har lite olika veckor.

Kom på att jag glömt att visa er den här fina teckningen av mig & Johanna som en bloggläsare skickat till mig.  (Tusen tack Tofva! så fantastiskt snällt att du satt dig och tecknat denna som en överraskning till oss.) 

Nu sitter girlsen och spelar ett prinsesse spel (Disney, magic mirror game) och jag ska ta och hoppa i duschen.

Önskar dig en riktigt riktigt B.R.A. dag! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “V.I.N.T.E.R.F.E.R.I.E.”

 1. Titti says:

  Har har vi sportlov nästa vecka. Ingen snö så långt ögat når så det blir lite tråkigt. Jag måste dessutom jobba hela veckan. Men barnen får vara lediga med pappa. Försöka klämma in lite lekdejter då det sällan funkar på vardagarna och de annars fullspäckade helgerna. Gå på bio? Lekland? Museum? Ut i skogen och grilla korv? Bowling? Det måste finnas massor att hitta på. Lite avundsjuk på min man som får den här chansen till ledighet… Hoppas ni får en fin tur till Norrland

  • gizmolina says:

   Det låter som att dina barn har ett fantastiskt sportlov att se fram emot! 🙂 Önskar att jag var lika bra på aktiviteter….

   Önskar dig en underbar dag Titti! Kram!

 2. Ditte says:

  Önskar er en fin vecka! Njuter i Spanien av härlig sol och försommarvärme . Tycker inte om kyla om jag inte är i Alperna eller fjällen och åker skidor . Ha det gott!

  • gizmolina says:

   Tusen tack Ditte! 🙂 Men det låter ju heeeelt underbart med sol & värme i Spanien… blir inte ett dugg avis…nejdå… 😉 Och ang. alperna så håller jag med dig! blir därför mer familjemys än skidåkning på vår resa…

   Happy måndag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *