V.I.V.I.K.E.S. A/W -13.

V som i Vivikes.

Prick kl.14.20 stoppade en svart bil utanför mitt hus och jag fick riktigt trevligt sällskap av Ronnie Ottem ner till Grand Hotel.  Herregud vilken lyx att bli upphämtad så där, på en tisdag eftermiddag. Mer sånt tack! Tihi ! 😉   Anyway,  turen gick som sagt till Grand Hotel där Vivikes bjöd på visning av a/w-13.

Visningen var i en fantastiskt vacker lokal och om jag säger bara:  g.l.ö.m. allt Vivikes varit och tänk dig något helt nytt, fräscht, trendy !   Om jag sett visningen, och inte vetat vilket märke som stod bak, så hade jag aaaaldrig gissat rätt. Så girls: ni kan se fram emot en höst med nya fräscha och betydligt mer trendy / yngre Vivikes butiker.

Min snygga vän Andreas från Polhem PR hälsade välkommen.  (note to self: eat NO more chocolate.)

Lokalerna på Grand Hotel är som sagt såååå vackra.

Jag noterade mig: korta kjolar / skjørt och luer…

… svarta ankelstøvletter, slitna jeans och rutor…

…dyreprint och päls…

…och! Vivikes nya label: Days Like This.

Det var riktigt inspirerande att gå på visningen och jag kommer absolut att besöka deras “nya” butiker till hösten.  Fantastiskt kul att se en så stor förändring!

P.S  Vivikes är en norsk butikskedja.

Tusen t.a.c.k. för idag Polhem PR!

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “V.I.V.I.K.E.S. A/W -13.”

  1. Josefine says:

    TACK för att du bloggade så fint om showen, den var preciiiis när Elian hade sin avslutning hade så gärna varit där.

    Ser superfint ut!!

    Ha en fin dag sweetie. KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *