Vacker dag !


It´s a beautiful day. Don´t let it get away.

Jag går igenom alla fina tävlingsbidrag samtidigt som jag både jobbar och städar och leker med Johanna… Det är ganska fantastiskt att man kan göra så många saker samtidigt ibland 😉

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Vacker dag !”

 1. Sofie says:

  Jo det är ju så med oss kvinnor! ~fniss~

 2. Emma says:

  ja som kvinna har man ju den egenskapen:D

 3. Nilla says:

  Jaaa..jag väntar med spänning på resultatet 🙂

 4. Patricia says:

  Åh, du citerar U2. Fint =)

 5. Marie says:

  Mysig text!

  Jag skulle vilja fråga en helt annan grej. Jag vet att du fick en jättesöt mini-pc i jul av din kärlek. Men ….frågan är. …vet du var man kan köpa fina/roliga/mysiga väskor på nätet som man kan bära med sig sin mini-pc i ?

  Kram !!!

 6. Anna says:

  sL – skulle inte tro att G har varit på din blogg, vi kan knepet du försöker med 😉

 7. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Tack för era kommentarer ! 🙂 Ja, vi kvinnor har en fantastisk egenskap om att kunna göra massor på en gång 😉

  Tyvärr så kryllar det av "kolla in min blogg" kommentarer sedan en tid tillbaka som jag raderar bort så fort jag ser dem men den här "Vad kul att du gillade min blogg!" var en ny variant. Självklart har jag inte kollat in bloggen precis som Anna misstänker och när ni läser det här så har jag även raderat bort kommentaren 😉

  Marie-

  Tyvärr kan jag inte hjälpa dig för jag har ingen aning om var du får köpt någon fin väska till den snygga lilla pc´n ? Men nu då du frågar så inser jag att jag skulle behöva en sån så att pc´n håller sig snygg på utsidan. Så – om jag hittar någon så lovar jag att tipsa om den på bloggen! 🙂 Happy måndag ! Kram ! 🙂

  Kramar !och förlåt att jag inte presenterat vinnarna. Jag har jobbar hela kvällen / natten..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *