Vackert “hemma hos”.

Allmänt


Lägenheten ger ett intryck av att vara störren än den är. Med smart möblering kan man "lura ögat". !

Den här gången tittar vi in hemma hos fotografen Martin Skredsvik i hans singellya på 50 kvadrat i Göteborg. Jag gillar den "röda tråden" i inredningen och mixen av svart & vitt passar perfekt hemma hos en kille ! 🙂


Efter vår tid i Thailand älskar jag alla Buddha figurer.


Snygg entré ! och jag gillar tavellisten på väggen.

Lördagar & söndagar är perfekta dagar att fixa hemma och det kliar i mina fingrar att få göra om både här och där just nu… ! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Vackert “hemma hos”.”

 1. Alinde says:

  Verkligen jättesnyggt! Men jag tycker absolut inte att det skulle vara något som passar just för att det är en kille! Jag (med make och barn) skulle gärna ha det så hemma. Precis så med vitt och mörka träslag är ungefär hur vi har det. Det enda rosa i vårat hem är handdukarna i ena badrummet (för att mjuka upp det svart/grå/vita kaklet). Tycker inte at det passar automatiskt med rosa hemma för att man är en vuxen kvinna, dessvärre! Sött i mindre doser i flickrum. Men smaken är delad och tur är väl det! =)

 2. Alina says:

  Godagens! Kikar in:) Fin blogg har du också!

 3. Amanda says:

  Det var supersnyggt!

 4. jennifer says:

  ja det är vekligen super fint.. trots den lilla yta att kunna få det så bra =)

 5. Anonymous says:

  Mysiga inrednings bilder 🙂 Gillar din blogg…Finner massa insperation till barn & hemmet..:) ha en skön lördag..

 6. Carina says:

  verkligen supersnygg inredning! som du säger: bra inrett lurar ögat. jag inte gissat på att lyan är på 50 kvm genom att se bilderna i detta inlägg.

 7. Lena says:

  verkligen jätte fint!är det du som inrett det?

 8. AnnaStina says:

  Tack så mycket för era trevliga kommentarer ! Svart / vitt är SÅ snyggt i ett hem och du hittar massor med fina svart / vita detaljer från bl.a. DAY home. Och hemmet till Malene Birger , som även det går i svart / vitt är ett av mina favorit hem !

  Kramar ! 🙂

  Alinde-

  Tack för din kommentar ! 🙂 Jag älskar svart / vit inredning och har inrett hela vårt hem i Thailand bara i mörk, mörk trä & vitt. Hur snyggt som helst ! 🙂 Önskar dig en flott weekend ! Kram 🙂 P.S jag menade bara att det var ett snyggt killhem eftersom det är just en kille som bor där.

  Lena-

  Det hade kunnat vara jag som inrett det för jag älskar stilen ! och jag har inrett vårt "andra hem" i Phuket i liknande stil. Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *