Vackra blommor & nostalgitripp.


När vi kommer ner till vårt hem i solen så kommer jag att åka raka vägen och köpa nya orkidéer  🙂

Jag gick in och tittade vad jag gjorde den här dagen för exakt 1 år sedan ? Då var vi i Phuket och jag hade precis varit och shoppat den här orkidén. Och kommer ni ihåg vad jag betalade ? 60 kr (!!) för orkidéerna och 100 kr för krukan så – 160kr för allt ni ser. Det är mindre än vad 15 tulpaner kostar här i Oslo just nu . Crazy ! 😉 

Kommer du föresten ihåg den HÄR ? Nostalgitripp på hög nivå och en låt att bli HAPPY av ! 🙂   Och på tal om den här låten så måste jag berätta en kul sak: jag var innom Bolina (en butik i Stabekk utanför Oslo) och ser att personalen står och packar upp super fina sommarklänningar så jag ber att få titta närmare på en av dem.  När jag står och håller upp klänningen mot mig och fantiserar om att ha på mig den i Thailand så säger plötsligt tjejen som jobbar där: "de där harmemsbyxorna är såååå fina!"  ???!! Haremsbyxor ? NEJ tack ! 😉  Det måste ha sett lite roligt ut då jag står och håller dem emot mig som en klänning. Ha, ha 🙂  Alltså mycket kläder gillar jag men haremsbyxor går verkligen bort ! jag har aldrig gillat dem och jag tvivlar starkt på att jag någonsin kommer att gilla dem heller..    Men man vet ju aldrig ? 😉

Nu somnade precis mitt hjärta så nu ska jag vara effektiv här med både det ena och det andra…

P.S blogg.se är extremt trögt just nu så det tar tiiid att publicera inlägg.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Vackra blommor & nostalgitripp.”

 1. Clara says:

  vackra blommor!

 2. Anonymous says:

  bobby brown,det var inte igår ha ha,ha en underbar resa,själv längtar jag till kroatien som vi åker till i sommar,det känns väldigt långt tills dess dock,kramar

 3. Anette says:

  Hei Anna Stina! Din blogg er super, og er blitt en daglig inspirasjons kilde 🙂 Ønsker deg og Johanna en fin tur til Thailand, sol & sommer høres veldig deilig ut nå!

 4. Åh härligt och vara borta i en månad! Får man följa med ?! 😉

 5. j says:

  Hoppas dem bjuder er på finare väder nu när ni kommer=D

 6. nt says:

  Åhh va Fin den var, jag älskar blomma <3

 7. Elin says:

  Underbara blommor! Hoppas ni får en helt fantastisk semester i paradiset!

 8. Kungen & Helen says:

  Hallo Efter ett morgondopp är det dax för frukost med utsikt över Era vackra orkider.Välkommna till Phuket. Era grannar i C3.

 9. Jessica says:

  Jag kunde inte bry mig mindre om märken och oftast är du en ödmjuk person Anna-Stina men för en gång skull drog du upp näsan i vädret vilket gör mig besviken. Trodde inte att det var du?

 10. 🙂 Haremsbyxor ja, förra gången, nu pratar vi 80-tal, så hakade jag faktiskt inte på den trenden men jag vet väninnor som hade dem och antingen är det väl så att man hatar eller älskar dem. Sen måste jag erkänna att jag tycker att det kan vara rätt tufft till en snygg överdel av någon slag, men är osäker på om jag passar i dem. Kanske jag ska köpa ett par till vår egen Thailandsvistelse och "känna" hur det känns! 🙂 Ha det toppen!

 11. Angelica says:

  Otroligt fin orkidee! Orkideer är de absolut finaste blommor jag vet. När vi var i Thailand köpte jag med mig orkideer (i snitt form)hem, dom stod sig i flera veckor. Vi besökte orkideefarmen i Phuket så jag beställde blommorna där, dom kom med dom till hotellet samma dag som vi skulle åka hem Fantstisk service och fantastisk kvalite på blommorna. Ett tips om du inte redan varit där.

 12. Anonymous says:

  Hej AnnaStina

  Jag tror inte du behöver köpa nya orkideèr.

  Vi har precis kommit hem efter en månad i Chalong,och varje dag när vi badat i poolen har vi njutit av utsikten av dina underbara orkideèr på altanen.De står där vackert och ser när ni kommer.

  Glöm inte sololjan för där är fint väder.

  Synd att vi inte hann träffas,när vi läst din blogg så mycke nu så känns det ju nästan som att vi känner er !

  Letade efter en fin klänning som du visade på dina Phukettips,men hittade den inte tyvärr.

  Hoppas du och Johanna hittar massa fina klänningar,det finns ju hur mycke som helst att välja på.

  Ha en underbar sem,och glöm inte att det ska vara sem och inte bara en massa måste.

  Njut av livet för det rusar iväg.

  Tänk om alla mammor lekt så mycke och brytt sig så mycke om sina barn som du gör,lyckliga Johanna.

  Hoppas du skriver ut din blogg så Johanna har världens bästa dagbok när hon blir stor.

  JIG få ha det gott han kan i kalla norden nu när han inte kan följa med,hälsa från oss.

  Kram på er och sola sakta.Från grannarna i D8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *