Vackra Julie Sandlau.

“Uten noen erfaring med å lage smykker, ble jeg helt forelsket i hele prosessen – fra å plukke ut delikate små edelstener til å designe og skape lekre og flotte smykker. En plutselig utømmelig kreativ ressurs ble vekket til live – Jag hade funnet min sanne lidenskap”            Julie Sandlau.

Då jag startade min butik så var jag en av Norges första återförsäljare av Julie Sandlau. Det var i 2002, för 9 år sedan, och sedan då har jag älskat hennes vackra smycken därför var det fantastiskt kul att gå på ett presse-event på Emil & Samuel igår där jag (förutom att träffa henne och hennes trevliga mann) fick en presentasjon av hennes nya kolleksjon (hur mycket fint som helst), gott rosa bubbel och vacker sång av Marianne Aas Hansen.

Det var SÅ trevligt att träffa Julie & Dennis igen. De väntar sitt 3:e barn och deras företag, Julie Sandlau, är en härlig framgångs-saga. Både Julie & hennes mann är sånna där underbart trevliga människor som jag önskar all lycka!! och jag minns det som igår då Dennis kom innom min butik med hennes 1:a kollektion.  Mycket har hänt sedan den dagen…

TACK för igår Pressekontakterna & Julie Sandlau!

P.S jag har på mig silke klänning + kofta från Odd Molly.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Vackra Julie Sandlau.”

 1. Helle says:

  Vakker er hun og vakre smykker lager hun. Jeg elsker Julie S. Artig å høre mer om henne! Og du var så fin som vanlig i Oddmolly!
  Ha en flott dag videre!

  Helle

 2. Mirva (leg. sjuksköterska) ♥ m. -04 & -05 says:

  God dagens tjejen!

  Vilka vackra smycken hon gör, jag är helt förälskad i “vingarna”. Och du Anna-Stina, du är som en solstråle som alltid sticker ut bland folk med dina otroligt vackra och smakfulla plagg. Likaså denna gång! 😀

  KRAM från en annan mamma som precis har tagit en långpromenad i solsken… Och sedan beställt några vackra plagg fr ZARA som nu har öppnat webshop. Jag har numera ca 5 mil till min närmsta butik så detta är ju helt perfekt sätt…! 😀

 3. Sessan ☆ says:

  Lovely!! Du strålade & så måste jag säga att Linda är så GRYMT snygg i sin nya look.

  Ha en FAB dag

 4. Gry Jonassen says:

  Hun lager utrolig flotte smykker, var så heldig og få en ring av Petter til jul:-) som var designet av Julie Sandlau.Vi er så heldige og ha en butikk i fantastiske Halden som selger hennes ting.
  Ha en strålende dag:-)

 5. Måste spana in hennes smycken närmare. Är inte så bekant med de, men verkar vara fina! 🙂

 6. Helle-
  Ja, visst är hon vacker! Hon har jobbat som modell tidigare och det kan man se 🙂 Tusen tack för komplimangen! Önskar dig en flott dag! 🙂

  Mirva-
  Miljoner tack för fina ord Mirva! Nu blev jag glad 🙂 Ja, visst är vingarna helt underbara. De vill jag ha!! Grattis till Zara shopping. Kul att de äntligen kommit igång med nettbutik. Själv ska jag ta turen innom butiken på väg till dagis. Linda är hon som står på bilden sammen med Marianne (hon som sjöng), Linda är norsk kändis. Hon driver Linda Johansen Beauty Lounger och skönhetsprodukter. http://www.lindajohansen.no

  Sessan-
  Tusen tack söta! 🙂 och ja, visst är hon snygg! Önskar dig också en FAB dag !

  Gry-
  Vännen! jag blir sååå glad de gånger jag ser en kommentar från dig. Tänker på dig SÅ ofta och hoppas verkligen att vi ses en dag snart! Hör av dig om du är i Oslo! eller så får jag göra ett Halden stopp nästa gång jag ska på sverige-mat-shopping 😉 Sköt om dig! och så heldig du är som fick en Julie ring. Petter är snäll!

  Dinaras-
  Ja du måste ta en närmare titt på dem. De är super fina!!

  KRAMAR till er alla! Glad jag har er! 🙂

 7. Marianne says:

  Elsker virkelig smykkene hennes, bare synd at kundeservicen fra hovedkontoret er så dårlig….

 8. Cathrine says:

  ….Også var det min nydelige mann som kompet Marian på piano denne dagen! 🙂 Så vet du det… <3

  Takk for fin blogg, som gjør at jeg har en ekstra side og surfe innom flere ganger daglig….!

 9. Lasse says:

  Hei Marianne,

  Hører du syns at kundeservicen er dårlig, dette vil jeg veldig gjerne høre mere om. Har du mulighet for å utdype dette på en liten mail til: Lasse@hampton.no
  Stort takk.

  Mvh
  HAMPTON AS

  Distributør for Julie Sandlau Norge

 10. Presskontakterna says:

  Takk for sist og takk for at du kom vakre deg. Håper vi sees snart igjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *