Vackra örhängen från “Nina Sthlm”.

Allmänt

168397-1613
Dessa fantastiskt snygga örhängen kommer från  "Nina Sthlm"  som är det märke som jag säljer i Norge. Nina som designar tillverkar också alla smycken själv för hand vilket gör att varje smycke blir unikt. Materialet är 925 sterling silver.

Jag är så otroligt glad i hjärtan och tycker att det här är örhängen som passar till "allt"! 🙂 Dom är lika snygga till en enkel basic topp och jeans som till "partystassen".

Örhängena finns i 2 storlekar, en mindre som är ca 2,5 cm i diameter (pris: 725sek) och en större lyxigare modell som är ca 4 cm i diameter (pris: 975sek.). I Stockholm hittar du Ninas vackra smycken bl.a. på "Blaze" på Östermalm.

Om du är shoppingsugen så kan du mejla mig på gizmolinas@hotmail.com för du kan nämligen shoppa dessa vackra smycken genom mig! 🙂 Eftersom Nina tillverkar sina smycken efter beställning så är leveranstiden ca 2-3 veckor.

Shopping makes us happy!!! 🙂

P.S du kan se fler vackra smycken om du surfar in på Ninas hemsida: http://www.ninasthlm.com

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Vackra örhängen från “Nina Sthlm”.”

 1. Hej!Jättesöta! Jag är oxå helt såld på hjärtan! Hoppas allt är väl med dig/er. Har förstått att det varit lite turbulens nu igen på din blogg, trist! Till något annat:sitter just nu och kollar in flygbiljetter för vår resa till Thailand i vår,ni er lyckostar har bara 6-7 veckor kvar! Härligt!

 2. Helt otroligt fina! Och som du säger; passar både till party & vardags! PS. får jag jobbet (hehe :D) så gör jag en beställning bums! KRAAAAM!!!

 3. Jenny says:

  riktigt snygga!

 4. Anonymous says:

  OJ! Här verkar dte visst vara lite smygreklam här och där…eller?

 5. Fixpix says:

  Kika in min nya affärsidè!

  /Fixpix

 6. Carolina says:

  Otriligt snygga örhängen!! Me like! 🙂
  Vad kostar de tro?

 7. Nina says:

  Super-söta, verkligen!
  Ha en bra dag, du och din lilla sessa,
  Kramar
  /nina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *