Vackra smycken.

Allmänt

168397-1092
Här har jag på mig ett smycke i silver från "Nina Sthlm", ni kan se mer här: http://www.ninasthlm.com 

Här ser ni ett av de halsband som är med i kollektionen jag selger. Ska visa er mer senare! Det är smycken både till mor & dotter så man kan matcha varandra 🙂

Nu trummar min sessa på sin trumma så jag hoppas hon känner sig bättre. Hon ville absolut inte ha sin gröt nyss så nu ska jag göra ett nytt frösök, sen ska vi bada och sen gör jag tidig nattning eftersom hon inte är helt i form min lilla sötis.

Njut kvällen! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Vackra smycken.”

 1. Emelie says:

  Men gud vilka vackra smycken. Jag var ju bara tvungen att kolla in hemsidan när jag såg ditt snygga halsband =) Betyder det att man kan köpa smycken genom dig eller var ska jag vända mig? Vill ha NU!! =)
  Önskar dig en mysig kväll, hoppas din sessa känner sig kry igen!

 2. Jenny says:

  Hejssan:)Helt underbart smycke,den vita tunikan du har på ser oxå fin ut,vad är det för märke på den?
  Sen en önskan igen:)Kan du inte vara så snäll o sätta ut en bild på din garderob,skulle vara SÅ kul att se:)
  Hoppas du nu får en super mysig kväll, det är du värd!!Kramar!

 3. Emma says:

  Superfina smycken! Vart kommer du sälja in dessa? Endast i Norge eller kommer du jobba mot Sverige med med införsäljning?
  De med hjärtat påminner lite om SILKE men nytänkande.
  Hoppas det går bra. Läser din blogg flera gånger per dag och den är väldigt fängslande och beroendeframkallande:)
  Mvh Emma

 4. AnnaStina says:

  Underbara ni!
  Ni kan shoppa alla smycken direkt från mig! 🙂 Jag ska ta och fota hela kollektionen så att ni kan se och beställa. Ninas smycken är bara helt fantastiskt fina! 🙂 Och eftersom de är handgjorda så blir varje smycke unikt. Jag har agenturen på hennes vackra smycken i Norge. I Sverige så hittar du dem bl.a. på butiken “Blaze” på Östermalm i Stockholm. De finns även att köpa på ett par butiker i New York vilket är coolt! 🙂 Men som sagt – ni kan köpa direkt av mig! 🙂 Jag lägger ut mer info. om smyckena imorgon. Tunikan jag har på mig är ett par år gammal och kommer från “Honky Dory”, jag sålde den i min butik Gizmo & Co (även linnet jag har under och kappan kommer från min butik..). *Kram* 🙂

 5. Leons mamma says:

  Åh, du måste lägga ut mer bilder på smyckena. Det du har på dig är ju såå fint. Älskar din blogg, är inne flera gånger om dagen 🙂 du gör så att jag blir på gott humör, tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *