Vad gör Johanna här?


VAD gör Johanna här ??  Fundera på den ni ! 😉 så lovar jag att ge er svaret imorgon .

Jag & Johanna har dansat till Dansbandskampen men tyvärr krockade nattningen här med sista 20 min av programmet så jag har precis surfat in på Aftonbladet för att checka vilka som gick vidare ? Och jag blir HAPPY !!! när jag ser att det är mina favvisar !! Tjohooo! 🙂  Jag hoppas verkligen att Scotts vinner hela kampen men jag tror att det blir tuff konkurens av Larz Kristerz….

I veckan fick jag ett helt fantastiskt mejl av en bloggläsare som heter Anna Grafström och hon avslutade sitt mejl så här:

Ps. Om jag hade kunnat så hade jag BEORDRAT dig en bloggpaus en kväll denna veckan så att du kan få se SexAndTheCity-filmen – Det är du sannerligen värd! Ds 

TACK snälla Anna för ditt mejl ! 🙂  I kväll tänker jag faktiskt följa din order och logga av från pc´n nu och krypa upp i soffan  (eller jag kanske ska sätta mig på golvet så jag inte somnar? 😉  med choklad och lite vin och trycka på Play och njuta Sex and the city – the movie.   (jag gjorde ett försök tidigare i veckan som misslyckades … )

Så – jag säger TACK för idag och hoppas på allas förståelse för att jag svarar på mejl & kommentarer imorgon!   jag kunde inte hålla mig från att svara på kommentarerna nu så hmm… kanske jag borde följt den här ordern en kväll som startar lite tidigare än kl. 22.10…. 😉 

Kram på er mina kära bloggisar, ni är de bästa ! ♥

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Vad gör Johanna här?”

 1. försöker sätta en klämma i håret ? leR

 2. Linda says:

  Jag har också kollat på filmen ikväll, stratade tidigt!

 3. Linda says:

  Jag har också kollat på filmen ikväll, startade tidigt! Söta Johanna fixar nog med håret!

 4. Nina says:

  Hm..är det ett hårspänne hon har i handen kanske? 😉

 5. Skönt att ta en paus ett tag i thailand, det hade man inte tackat nej till…

 6. Jeanette says:

  Måste bara säga att Johanna är så otroligt söt och du verkar vara en supermamma!

  Jag tror att hon ska sätta i ett hårspänne i håret eller ta ut ett? ;D Sötungen!

 7. Hej fina du! Har läst din blogg ett tag nu men inte kommenterat. Vill bara meddela att lyckats utmärkt med att skapa en feelgood-oas! =)

  Kramar Emelie

 8. Ida says:

  jag hejar på larz-kristerz

 9. Alma says:

  Ååå lillepluttan!

  Gissar på plåster =)

  God natt

  Kram Alma

 10. Kari says:

  Foorsøker å ta bort noe som sitter fast i håret?

 11. Anna-Lena says:

  Hi hi söta Johanna! Jag tror hon försöker sätta fast spännet i håret själv! 😀 Ha en skön söndag!

 12. Nelly says:

  jag tror att hon försöker sätta i spännen själv, som mamma gjort på andra sidan. ; ) kram

 13. karin says:

  eftersom du missade sista minutrarna i programmet så hörde du säkert inte att ……..SCOTTS SKA VARA MED I MELODIFESTIVALEN,kul va,ha en underbar söndag,kram

 14. Anonymous says:

  Hei, tipper hun fester et kalendertall i panna…

  Klem Caroline 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *