Vad hände?

Vad hände? Ingen av mina favoriter gick vidare till Globen…Den ena låter som Lisa Ekdahl (bra låt men jag tycker inte den passar på Mello, vill ha mer drag…) och den andra får mig bara att tänka på Thomas Di Leva… Såg du Andra chansen? vad tyckte du? Nyfiken!

Nu hittade jag en repris av Oscars galan (NRK 3)som jag tittar på samtidigt som jag njuter ett glas godaste Esmeralda (vitt vin) och bläddrar i magasiner 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Vad hände?”

 1. Anna says:

  Exakt, vad hände?

 2. Maya says:

  Älskar Sara Varga, underbar låt, klar favorit, många som tyckte uppenbarligen! The Moniker var inte min favorit, men en ganska bra och svängig låt egentligen. Fast jag hade velat se Pernilla Anderssom ist. Sara o Pernilla var så himla bra, båda två, och vackra som få! =)

 3. chatarina says:

  Jag tycker att The Monkier var bäst!! Kram

 4. Sandra says:

  Jag röstade på the Moniker, grym låt som man blir otroligt glad av!

 5. Jag röstade på Love Generation – en riktig party-höjare!!

  Kram!

 6. Jessica says:

  Jag hejade på Loren! Gick till och med in på makens spelsida och satsade några kronor, men de gick ju inge vidare 🙂 Kram

 7. Juliana says:

  Jag sa exakt samma om låtarna. Lisa Ekdahl och Thomas DiLeva. Oh my God fastnade i mitt huvud även om jag inte var så förtjust i den men Sara Varga är lite mycket sömnmedel för Melodifestivalen. Jag hade andra favoriter i andra chansen men jag håller ändå på Danny i slutänden så det spelade inte så stor roll 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *