VAD TÄNKER VISSA OM MIG?

En ständigt återkommande förundring hos mig då jag inte bloggat på en stund är hur otroligt snabbt vissa av er söker fel och är ute efter att “sätta dit mig” och få mig att framstå som en dålig person. Eller vad nu syftet är?  och TYVÄRR så får det mig att ifrågasätta om det är värt att lägga tid på bloggen när den ofta får mig att må dåligt…  Jag har verkligen varken energi eller ork över till negativa människor. Jag vill bara ha 100% feelgood här inne och ni som har negativa åsikter, snälla: mejla mig dom privat i stället om ni nu måste få ur er dom, min mejl är: annastina@gizmolina.com eller håll det inom er. Livet är för kort för att vi inte ska strössla glädje över varandra. I morgon kan allt vara över och hur vill du att andra ska minnas dig  då?

Jag får flera frågor om pappa sambo som i min värld osar doften av att jag skulle ha slängt ut henne ur huset. Alltså vem tror vissa av er att jag är ?  Min pappa och Inger var sambos sedan den dagen då mina föräldrar skilde sig. Året var 1978, mamma flyttade ut, hon flyttade in. De var inte gifta och min pappas önskan var att hon skulle få bo kvar i huset så länge hon önskade.  Dagen efter att min älskade pappa gick bort så sa hon att hon ville flytta så snart som möjligt (hon hade i många år önskat att hon och pappa skulle flytta till ett boende som krävde mindre jobb eftersom båda var / är sjuka) och den 1:a februari bodde hon på annan adress. Jag är så otroligt tacksam över att jag och min bror har uppfyllt alla önskningar min pappa hade om hur livet efter honom skulle se ut. Det har varit, och är, vår högsta prioritering.

Och att jag har stylat upp ett hus med Gucci & Chanel påsar i en walk in closet. Well, det är så man gör!

En väldigt positiv sak i dag är i alla fall den fantastiska surprise jag möttes av då jag lämnade tillbaka hyrbilen. Jag hade tidernas stresspåslag över att jag skulle berätta att någon backat in i bilen och orsakat ett helt gäng med repor i lacken. Så fruktansvärt hemskt och max otur att det skulle hände enda gången jag hade bilen på en offentlig parkering, annars har den endast stått parkerad hemma hos oss eller hos pappa. Hur som helst: jag går in på OKQ8, tar sats, berättar vad som hänt och tjejen bakom disken svarar: menar du reporna bak på bilen? De var där redan då du hyrde den! Nej men alltså förstå min totala LYCKA !!! Sååå obeskrivligt skönt att det inte var mig det hänt. Så – nu tar jag kvällen med den glädjen i tanken och firar med ett glas bubbel!  för livet är här och nu och det ska njutas !  Och tusen 1000 miljoner TACK till er som hälsat mig välkommen tillbaka efter min frånvaro och till er som skrivit positiv feedback på min styling. Ni är fantastiska och jag blir så otroligt glad!!! utan er hade jag inte bloggat vidare… !

 

I kväll håller jag ALLA tummar för min bästa vän Jonas som med sin bok “Human behind the penis” (han har fotat 100 nakna penisar i stånd… vågar inte blogga bilder… ha, ha) är nominerad i kategorin “Årets Bok” på QX Galan.  Jag har följt hans resa från idé till färdigt resultat och är så otroligt stolt vän och hoppas av hela mitt hjärta att han vinner pris!!!  och gör han inte det så är det oavsett super coolt att han blev nominerad och för mig är han alltid en vinnare !!!  Galan kommer att sändas på TV4 på fredag, missa inte det.  Och boken med alla olika former på penisar: så viktig på så många sätt. 

 

Och Jonas inledningsord i boken passar ju faktiskt väldigt bra just i detta inlägg:

“To all of you who have, have had, want to have, or just feel like a dick.”

 

Njut din kväll och missa inte “Älskar, älskar inte” på Kanal 5 kl. 19.55. Vi älskar den serien ! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

69
Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “VAD TÄNKER VISSA OM MIG?”

 1. Johanna says:

  Om du tog min fråga om din pappas sambo som negativ så ber jag om ursäkt. Det var inte meningen. Men jag vet ju att du nämnt henne tidigare, och sedan ingenting. Jag trodde ngt hänt henne. Inte att du kastat ut henne, det vet jag att du inte skulle göra. Så återigen, utsäkta om det kom ut fel.

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för ursäkten Johanna! Den sätter jag stor pris på! Det är ett medvetet val av mig att inte skriva så mycket privat i bloggen så därför har jag inte nämnt henne. Men pappas sambo är väldigt glad över sitt nya boende och det gör mig glad ! Sen är det inte bara du som ställt frågan så mitt svar var inte enbart riktat mot dig…

   Önskar dig en fin kväll vidare ! Kram! 🙂

 2. Caroline says:

  Det är så härligt att se din glädje och det du skapat i din/er pappas hus. Att du får njuta av att vara kreativ och få till det så fint mitt uppe i en sorgeprocess är dig mer än väl unt.
  Dessa personer som uppenbarligen inte har ngn lycka/glädje/vardag eller empati är små människor. Kan inte förstå vissa frågor och undringar. Blir mörkrädd och hoppas ni som beter er illa inte har barn. För hur det låter kring ett köksbord under middagarna låter väl lika illa som det ni vräker er ut här! Nej, skäms.

  Stor kram till dig Anna-Stina ❤️

 3. Emma says:

  Anna-Stina
  Jag läste idag ett citat på en bonad ” det är lättare att skita i en fingerborg än vara alla tillags” tänker att den passar in på så mycket. Det är trist att du de senaste åren fått en hel del kritiska röster som bara vägrar acceptera den du är? Som om de på riktigt tror att med hårda kommentarer kan en få någon att ändra sig.
  Nåväl trist att dessa röster hittat hit. Kanske finns det ett sätt att sålla i kommentarerna? Negativitet och pekpinnar säger ju alltid mer om den som skriver en den som tar emot!

  Du sprider så mycket glädje. Sluta aldrig med det! Kram

 4. Islandsmamma says:

  Nu “känner” jag dig bara igenom bloggen och jag säger bara du är perfekt som du är, ett lyckopiller och bloggen är alltid en favorit.

 5. Anna G says:

  Anna-Stina, jag har följt din blogg i många år och sällan kommenterat fastän jag verkligen gillar den och tycker du sprider både härlig inspiration och energi. Du verkar vara en genuint snäll person!

  Tråkiga, missunnsamma röster och pekpinnar från människor som tror att de är facit på hur man skall leva är oerhört trist och jag förstår att du påverkas. Skulle tro att mycket av detta bottnar i avund.
  Hur människor beter sig mot andra är ofta en reflektion av hur de känner om sig själv. Att de skriver anonymt gör att de slipper visa vilken dålig representation de är av sig själva.

  Keep on shining! Vi är många som gillar dig och din blogg!

 6. Lena says:

  Tycker inte man skall bry sig så himla mycket om vad andra tycker om en. Kommer alltid finnas människor som har massor av åsikter. Som tonåring kanske man tar till sig av sånt, idag när jag är vuxen bryr jag mig faktiskt inte. Jag vet hur jag själv är. Att min familj, och mina när vänner älskar mig är faktiskt det viktigaste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *