Vägen till dagis är farlig..! ;-)

Allmänt

168397-1026
Bodyn med lång ärm och en stor Hello Kitty fram blir perfekt att ha till att leka inne i på morgonen med Hello Kitty strumpbyxorna till. Mjukt och skönt och mysigt 🙂 Blusen / toppen med alla små Hello Kittysar och svampar i rosa och brunt tänker jag matcha till hennes bruna Polarn & Pyret byxor. Köpte 3-pack med "anti skli" också, kan inte leva utan sånna nu då hjärtat reser sig upp HELA tiden.

Idag lämnade jag bara min sessa innanför dörren på dagis och sen gick jag. DET kändes märkligt. Alla andra dagar har jag varit där en liten stund och lekt lite med henne men idag så var det "Hej då" direkt. Men det som gör att jag tycker att det känns okej är att hon blev SÅÅÅ glad då vi kom dit.! Hon pekade på alla barnen och hoppade upp och ner i vagnen av glädje! 🙂 Mitt lilla hjärta… stora tjejen har hon blivit nu med dagis och allt.!

Så nu är jag hemma och har "egentid" fram till ca 13.30 då jag ska hämta henne igen. Dagis personalen tycker att jag ska hämta henne då så här ibörjan så att det blir en mjukstart och det tycker jag också är perfekt.

Vägen till & från dagis är en enda låååång shoppinggata så det här kommer bli farligt 😉 Idag hade de tex skyltat om på butiken som selger Gucci så nu stod det nya fina saker och frestade i fönstret. Men har ni sett de nya Gucci väskorna i PLAST?? Usch och fy, de är INTE fina alltså…

Efter lite "Gucci fönster shopping" gick jag raka vägen till H&M för att se på kläder till sessan. Tyvärr hittar jag nästan aldrig något där men idag fick jag i alla fall med mig några söta plagg & strumpor med Hello Kitty på. Och det är ju SÅ billigt där! Fick allt det här för ca 250kr. 🙂

Nej, nu är det hög tid för frukost! Känner att jag behöver det efter min lilla utgång igår…

TACK för alla era inlägg. Har fått flera frågor ang. om jag ska jobba nu? Jag svarar på det och annat senare idag! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Vägen till dagis är farlig..! ;-)”

 1. AnnaStina says:

  Thanx söta du 🙂

 2. Bea says:

  Oj, så söta saker! =) Måste löpa och köpa till min lilla Sessa;)
  Väntar med spänning på att få höra vad du har för planer med jobb osv =)
  Ha en bra dag, jag gillar verkligen din blogg!

 3. Anonymous says:

  verkar vara nån mer än bara jag som är kär i rosa. haha:)

 4. AnnaStina says:

  Bea-
  Blir så glad över att du gillar min blogg. TACK! 🙂 Jag lovar att skriva om mina framtidsplaner imorgon..! Kram 🙂
  Josefin-
  Tack 🙂
  Anonym-
  Jag ÄLSKAR älskar ÄLSKAR rosa.! 🙂 världens finaste färg är det.! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *